2777
2789

حس میکنم مامانم هیچوقت دیگه بعد ازدواجم دوستم نداشته

میشه مادر از بوش سیر باشه ؟

تو گذشته قبل ازدواج کمتر بود

یادم میفته روانی میشممم

۹ سالم بود روز مادر براش یه کیف پول و کیک خریدم

تا صبح خوابم نمیبرد از ذوق که فردا کادو بدم

تا آوردم گفت این کیک روش زنگوله داره مگه من خرم

اینم کیف پول پیرزنهاس یادمه همینجوری ناخودآگاه اشکام میریخت

یا یه سال مشاوره دانشگاه تهران قبول شدم

یه فامیل داریم دور از جون یکم معلوله

اون روانشناسی پیام نور رفت

همش میگفت تو از اونم کمتری هر کی تبریک میگفت فک میکردم داره مسخره میکنه دیگه هیچ اعتماد به نفسی نداشتم

چند روز پیش پمپ خونشون قطع بود گفت برو پمپ و بزن برق من به داداشم گفتم گفت نههه اون نرخ یه وقت برق میگیره

بچه ها من از نه قلبم اونجا شکستم اینا فقط گوشه ایش بود

آیا من حساسم یا شما ام بودین ناراحت میشدین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یادمه یه کلیپ توی اینستا بود و برا خیلیا این اتفاق افتاده بود متاسفانه خیلی از مادرا این اشتباه رو کردن حتی برا خواهر کوچیکمم این اتفاق افتاده و بعد اون بیچاره دیگه کادو برا ماذرم نخرید الان که بزرگ شده گل میگرفت و جدیدا گل با سکه پارسیان که مادرم دوباره اون حرکتو نزنه.. اینم بگم پدرومادرم خیلی خواهر کوچیکمو دوسدارن ولی نوع رفتارشون خیلی جاها اشتباه بوده احتمالا شمارم خیلی دوس داره ولی رفتارش اشتباهه

عزیزم یادمه یه کلیپ توی اینستا بود و برا خیلیا این اتفاق افتاده بود متاسفانه خیلی از مادرا این اشتبا ...

دیگه چه فایده تموم اعتماد آدم از بین میره

دارم روانی میشم 😭

فکرت رو با چیزای دیگه مشغول من.

میدونم بچه ها ذوست دارن اول از همه برای مادر پدرشون عزیز باشن ولی خب بعضی وقتا نتیجه یه جور دیگه میشه.

از خدا بخواه به دلت آرامش بده

دیگه چه فایده تموم اعتماد آدم از بین میره

حقداری ولی خب بعضیا از دوسداشتن زیاد انگار انتظار و توقع بالاتری دارن و با حرفشون دل ادمو ناخودآگاه میکشنن درحالکیه خودشونم متوجه نیستن