2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

بیخیال که نیست

چاره ندارع جز دیدن و ندیدن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اگه کسی هم باشه از سر بدبختی و بی کسی دم نمیزنه

وگرنه هیچ زن سالم و نرمالی شوهرشو با کسی قسمت نمیکنه

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه بنده حدایی رومیشناسم معاون بانکه زنشم خیلی خوشگله یه پسر۸ساله هم داره ،بعدرفته بایه خانمی که ۱۵سال ازخودش بزرگتره دوتادختربزرگم داره برای خانمه ماشین خریده پاریال فرستادشون ترکیه ۱۵روز،

منم تو فامیلمون دیدم شوهره خیییلی پولدارهیعنی زنش اصلا ناراحت نمیشه؟

خودت زنی میدونی هم چه حس بدی داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دیدمو خانم تحمل نکرد مثل اشغال پرتش کرد از زندگیش بیرون الانم زندگیش عالیه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

منم تو فامیلمون دیدم شوهره خیییلی پولدارهیعنی زنش اصلا ناراحت نمیشه؟

ظاهرا ناراحت نمیشن

چون یه خانمی که به خاطر خیانت داشت جدا میشد رو نصیحت میکرد که منم میدونم شوهرم خیانت میکنه ولی به روی خودم نمیارم

به نظرم اینطور زنا که به روی خودشون نمیارن نود درصدشون خودشون گندکاری تو زندگیشون زیاد داشتن وگرنه زن چشم و گوش بسته نمیتونه همچین چیزی رو تحمل کنه