2777
2789
عنوان

امشب از گوشی شوهرم یه چیزی دیدم دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3882 بازدید | 113 پست
میگه دوستش دارم و زندگیمم خیلی خوبه و خوشبختم🤪

چی بگم خواهر شاید اوضاع خونه پدریش خیلی بده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز از بازار اومدم خونه به خواهرم گقتم تو بازار یه دخترایی بودن با یه تیپ هایی همه جاشون ریخته بودن بیرون باسن ها گندهههههه مردای مغازه دار همه وایستاده بودن پشت ویترین و جلو در نمیدونستم کدوم و نگاه کنن کدوم و ول کنن اینا زناشون بنده خداها چجوری با اینا زندگی میکنن سخته تحمل این شغل ها الان این تاپیک و دیدم ببین باید خیلییییی مرد باشی وسوسه نشی تو همچین محیطی خیلیییی

والا آخه میگه خودم کلی طلا دارم که میتونم خونه بگیرم باهاش و نهایتا کار میکنم و خرجم در میاد

خوب چرا مونده بچه ام که نداره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

منطق نی نی سایت خیلی خوبه به سی میگن میانسال به ۴۰ میگن پیر لابد ۵۰ هم الفاتحه

چون کاربران بچه مدرسه ای هستن...خودم دبیرستان میرفتم فکر میکردم سی سالگی چه خبره الان که ۳۳سالمه میفهمم نه بابا خبری نیست

چون کاربران بچه مدرسه ای هستن...خودم دبیرستان میرفتم فکر میکردم سی سالگی چه خبره الان که ۳۳سالمه میف ...

اکثرا ۲۰ ساله هستن

خب همین به نظرم فیک دیگه تازه میگه خوشبختم هستم و گاها خب همچین مشکلاتی هست که انشالله درست میشه

درسته اینم میتونه دلیل بر فیک بودن باشه حق با شماست