2777
2789
عشق قبل ازدواج کشکهعشق فقط بعد ازدواجتازه هرسال که بگذره بیشترم میشه

نه نگو اینجور ما الان اگه عاشق هم نبودیم عقد نمیکردیم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بنظرم بستگی ب طرفین داره پدرومادر من باوجود اینکه ۲۷ ساله ازدواج کردن مپل روز اول عاشقن و حتی بیشتر بااینکه کلی مشکلات مختلف داشتن چ مالی و عاطفی چه مشکلات دیگه

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بستگی ب طرفین داره پدرومادر من باوجود اینکه ۲۷ ساله ازدواج کردن مپل روز اول عاشقن و حتی بیشتر ...

باید سازگار بود من بداخلاقی میکنم کاش دیگه بتونم اینجوری رفتار نکنم

باید سازگار بود من بداخلاقی میکنم کاش دیگه بتونم اینجوری رفتار نکنم

از من میشنوی برای ارامش خودتم شده با مشاور در ارتباط باش وااااقعا تاثیر داره و کمک کننده س

نه بنظرم چون قبلاً دست نیافتنی هستن همدیگرو خیلی دوست دارن اما خب وقتی بهم میرسن دیگه خیالشون راحت م ...

آها باید شور و نشاط رو نگه داشت که عشق ازبین نره

نه نگو اینجور ما الان اگه عاشق هم نبودیم عقد نمیکردیم

حقیقته،بذار چندسال از ازدواجت بگذره ،بعد اگه عشقت واقعی باشه به این روزات میخندی

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

از من میشنوی برای ارامش خودتم شده با مشاور در ارتباط باش وااااقعا تاثیر داره و کمک کننده س

در ارتباط بودم حدود. ۳سال مشاوره رفتم و میرم بازم اون کلا شخصیتمو ساخت خیلی چیزا یادم داد

در ارتباط بودم حدود. ۳سال مشاوره رفتم و میرم بازم اون کلا شخصیتمو ساخت خیلی چیزا یادم داد

طول زندگی مشترک هم باید بری اتفاقا بیشتر باید بری چون فقط خودت تنها نیسی دونفرید با طرز فکر و دیدگاه متفاوت

حقیقته،بذار چندسال از ازدواجت بگذره ،بعد اگه عشقت واقعی باشه به این روزات میخندی

خب صد در صد پیش هم باشند دونفر عالی میشه ولی من از بودن اطرافیان میترسم مادرش اینا چه میدونم واکنش خاصی نداره بهم مادرش ولی ساکت و بی طرف نیست

طول زندگی مشترک هم باید بری اتفاقا بیشتر باید بری چون فقط خودت تنها نیسی دونفرید با طرز فکر و دیدگاه ...

آره اون نرفته من روان درمانی میرفتم چون روحیم خیلی داغون بود

خب صد در صد پیش هم باشند دونفر عالی میشه ولی من از بودن اطرافیان میترسم مادرش اینا چه میدونم واکنش خ ...

از من بهت نصیحت،اولا نذارید هیچ کس تو زندگیتون دخالت کنه ثانیا به خاطر رفتار بقیه مخصوصا خانواده ها با هم بحث نکنید ثالثا نذارید احترام بینتون از بین بره

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

از من بهت نصیحت،اولا نذارید هیچ کس تو زندگیتون دخالت کنه ثانیا به خاطر رفتار بقیه مخصوصا خانواده ها ...

آره مثلا الان مریض بود خیلی و من راستش باهاش بحث کردم که چرا باهام حرف نزدی کجایی پس مادرش دخالت کرد اومد پرید بهم گفت چرا با پسرم بحث میکنی همش باید بهت پیام بده نمیبینی مریضه نزدیک بود بمیره گفت مگه پسرم کجا رفته چیکار کرده خوابیده (چند روز پیش یه اتفاقی افتاد هوشیاری نامزد من رفت روی ۴)