2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 36348 بازدید | 535 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی به نظر من اصلا نمیشه استناد کرد که یکی درد داشته تو هم داری

دو تا خواهر من با هم بینیشون رو عمل کردن،یکیش عین خیالش نبود همه چی میخورد،اون یکی نه،داشت میمرد

بدن هرکی یه جوره،نمیشه گفت خیلی درد داری یا اصلا نداری

مثل زایمان که برا هرکس یه جوره

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

استارتر چجوری معاینه کرد ک فهمید منم تازگیا۱سالیه ادرارم مکررشده وهی جیش میکنم بعضی وقتام توخاب احساس میکنم خسته شدم ازتوهم دیگه سرفه یاعطسه کنم بعصی وقتامیریزه لعنتی البته سالهاست عفونت دارم هردکتری بگی رفتم قرص امپول شیاف پماد وازینال اصلاخوب نیمشم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

خواهرمنم بخاطر زایمان طبیعی افتادگی رحم داشت و ریزش ادرار موقع خنده و سرفه....چندتا دکتر رفت همه گفتن فقط عمل....ولی پیش یه فوق تخصص زنان رفت گفت با ده جلسه لیزر خوب میشی....ویه قرص که تا اخر عمرش باید بخوره.....الان خداروشکر خوب شده...عملش خیلی دردناکه....حتما پیش چند تا دکتر برو به حرف یه دکتر گوش نده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

چرا بابا بیهوش کردن بعد عمل منظورمه...بیمارستان و تو خونه همش میگفتم مامان تو ک خوب بودی اخع چرا رفت ...

عزیزم شما کورد هستین؟

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

اره چند تا علایم گفتم گفت درستهحالا جدا از این دکتر باید پیش چند تا دیگه برم تا مطمن بشم

مامانم سونو داد

بعدشم عمل کرد

درد داشت

یک شب بیمارستان موند

یک هفته استراحت همراه با انجام کارهای شخصی

بعد از اونم گفت تا ۲ ماه رعایت برای نتیجه گیری بهتر

عزیزم شما کورد هستین؟

نه گلم کورد نیستن مشهدی هستن اتفاقا دوستمم هستن من کوردم😊😁

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

عزیزم منظور بدی نداشتم ،ولی اصلا احتیاج ب علم نداره افتادگی رحم علائم زیادی داره ک خودت کامل متوجه م ...

خب شما جند تاش رو بكو من واقعا نميدونم فقط نكو علايم زياد خب دو سه تا رو بكو فرض كن من بيسواد ميخوام بدونم

نه گلم کورد نیستن مشهدی هستن اتفاقا دوستمم هستن من کوردم😊😁

مرسی عزیزم همیجوریی پدسیدم

این خیلی منو ترسوند گفت خطرناکه اگ عمل نکنی باید ی سال دیگه رحمتو کلا برداری

سلام عزیزم اول اینکه امیدوارم مشکلتون نیاز به عمل نداشته باشه و با دارو حل بشه.

ببین من نمیدونم شاید واقعا حق با دکتر باشه اما منم دو سال پیش با درد شکم رفتم بیمارستان و بهم گفتن کیست داری و باید حتما همین امشب عمل بشی و ... هر چی گفتم نه نمیخوام گفتن نه خطر ناکه و خانوادم و ترسوندن که اونا رضایت بدن من برم اتاق عمل . خلاصه عملم کردن بعدش که بخیه هام خوب شد و رفتم پیش ی دکتر دیگه جواب سونوهای قبل عملمو که دید گفت اصن نیازی نبود عمل بشی! خلاصه گذشت تا چند ماه پیش دوباره شکمم درد گرفت رفتم سونو گفتن کیست داری. باز دکتری که عملم کرده بود گفت وااااای باید سریعتر عمل کنی و نامه داد برای معرفی به اتاق عمل. اما من رفتم پیش همون دکتری که قبلاً گفته بود نیازی به عمل نداشتی و باهاش مشورت کردم و ایندفعه هم گفت نیازی به عمل نیست و دارو و آمپول داد و خداروشکر کیستم خیلی کوچیک شد. اینارو گفتم که بگم به حرف ی دکتر بسنده نکن بعضی دکترا یا علمشون کمه یا فقط به فکر جیب خودشونن. به نظرم با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کن