2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 37095 بازدید | 539 پست
اره چند تا علایم گفتم گفت درستهحالا جدا از این دکتر باید پیش چند تا دیگه برم تا مطمن بشم

اگر بچه داری و سنت بالای سی هست و دیگه بچه نمی خوای رحمت رو در بیاری بهتره.من دیدم هر کسی رحمشو بالا کشیده دو سه سال بعد هم مجبور شده کلا درش بیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچه داری و سنت بالای سی هست و دیگه بچه نمی خوای رحمت رو در بیاری بهتره.من دیدم هر کسی رحمشو بالا ...

وای خدا نگو اینجوری من سنی ندارم اخه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

ولا از نزدیکای ما دکتر گفته بود رحمت کیست باید زودی بری رحمت برداری الان چن ساله میگذره ونرفت وحالشم ...

کیست رحم بعضی موقع ها خانوم ها رو به خونریزی میندازه و چاره جز درآوردند ندارن اندریمتریوز هم دارن رحم بعضی ها

احتمالا کیستش به فیبروم یا خون ریزی زیاد و چند ماهه نکشیده

نوع کیستش مشکلی برای رحم بوجود نیاورده شانس آورده

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

همه علائمی ک داری منم دارممم اما رفتم دکتر عفونت عفونت شدید داری قرص پماد داد تامام برو چند دکتر دیگ

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

برای فشار زایمان و سنگینی بغل بچه هست یا برای دختر ها هم اتفاق میفته؟ علائمش چیه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

برای فشار زایمان و سنگینی بغل بچه هست یا برای دختر ها هم اتفاق میفته؟ علائمش چیه

والا من بعد زایمان خیلی پسرمو ک سنگین بود بغل میکردم فک میکنم همین موضوع باعث شد رحمم بیفته

من مجردم ممکنه منم افتادگی رحم داشته باشم ؟منم خودم دو سال هست درگیر عفونت اداری هستم ولی خب تو مهر ...

نه عزیزم تو مجرد ها ندیدم کسی بگه رحمش بیفته امکان ندارد اصلا

ظاهرشو ک متوجه شدماما ریزش ادرار رو نه

سلام عزیزم شما زایمان طبیعی داشتی؟چرا افتادگی گرفتی؟اگه واقعا نیاز به عمله عمل کن به نفعته.درد رو دیگه چند روز تحمل میکنی تموم میشه دارو برای درد بهت میدن

نمیدونم افتادگی رحم دقیقا این مورد که میگمه یا نه ولی من سونو شدنی گفتن رحمت پایینه بعد یه حاج خانومی برام بادکش کمر کرد سه روز دفعه ی بعد دکتر گفت چقدر رحمت بالارفته .حالا نمیدونم بدرد مورد شما میخوره یا نه تجربمو گفتم