2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 37091 بازدید | 539 پست

آره دخترعمم عمل کرد

اون چون سه تا عمل سزارین و رحم و ناف باهم انجام داد الان خیلی درد داره و اذیته

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما واجبی بزنید همون نوره بهداشتی...خیلی خوبن الان ۴ ساله که استفاده میکنم خداروشکر هیچ عفونتی نگر ...

من هشت ساله ازدواج کردم

مدام دارم میزنم

فقط دوسالی ک بچهامو حامله بودم پشت سر هم نمیزدم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

چند ساله عمل کرده

الان تازه چهل روزه

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

دوست عزیز هم عفونت هم افتادگی درمانش خیلی راحتر و کم هزینه تره از چیزیه که فکرشم کنی

افتادگی درمانش راحتر از عفونت

رو اسم کاربریم بزن صفحه ی اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

خانما واجبی بزنید همون نوره بهداشتی...خیلی خوبن الان ۴ ساله که استفاده میکنم خداروشکر هیچ عفونتی نگر ...

اگه نوره و حنا باهم مخلوط بشه و تقریبا ۹ الی ۸ قاشق غذاخوری تو تشت آب حل بشه ۲۰ دقیقه بصورت آبزن استفاده بشه برای کسانی که قارچ رحم دارن عالیه

منم باید عمل کنم میترسم از دردش یبار تخت بغلیم رحم ومثانه کشیده بود بالا بدجور زجه میزد اصلا خوف کرد ...

دوست عزیز درمانش خیلی خیلی راحت و کم هزینه ست

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن