2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 38869 بازدید | 546 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله متاسفانه هر چقدر دیرتر بری رحم پایینتر میاد و گاهی مجبورن رحم رو کلا دربیارناگه افتادگی کم باشه ...

چقدر از حرف شما ترسیدم حتما پس باید برم

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

بله متاسفانه هر چقدر دیرتر بری رحم پایینتر میاد و گاهی مجبورن رحم رو کلا دربیارناگه افتادگی کم باشه ...

من سر بارداری دومم طول سیروکسم کم بود برام پساری گذاشت تا بچم بمونه موقع سزارین در آورد نمیدونم به اون مربوطه یا نه

بعد پساری برا نزدیکی مشکل ایجاد نمی کنه؟

عزیزم حتما خیلی سخت بوده 😢

اره اون وقتا من خواهر ندارم ک یادمه زندایم عمم اینا میومدن کارای خونه میکردن و مامانمو میبردن سرویس اینا مامانم فقط کریه میکرد ناله برای همین اسم این مریضی میاد میترسم

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

خب پس حتما اینجوری،من خودمم احساس افتادگی خفیف دارم منم تند تند عفونت میکنم با اینکه حواسم به همه چی ...

متوجه نشدم چطوری باید. انجام بدم

بیشتر توضیح بده

بله اگه دیگه قصد حاملگی نداری یه جای خوب عمل کن نظر چندتا دکتر هم بپرس

ندارم

اتفاقا دکتره هم همینو گفت

گفت اگر ی درصد هم بچه بخای بیاری به طبیعی دیگه فکر نکن فقط سزارین