2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 37095 بازدید | 539 پست
علائمت چیه عزیزم؟چون منم بعد رابطه گاهی وقتها خارش و سوزش پوست اطراف واژن میگیرم

همیشه خدا بعد رابطه که زخم میشم، خیر سرم سالهاست متاهلم، فردا پس فرداش خارش شدید و بعد ترشحات پنیری شدددددددیییییییددددددد

چندتا دکتر دیگه برو..

مشورت کن

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.

من کادر درمانم.تو اتاق عمل کار میکنم

دکترتون احتمالا میخاسته جیب خودش رو پر کنه چون افتادی رحم اونم بدون علامت باعث نمیشه سال بعد مجبور شی رحمت رو کامل در بیاری.ضمن اینکه خاستی عمل کنی هم کار هر کسی نیست.همه خوب عمل نمیکنن.حتما چند جا برو.و عفونت هم ربطی ب افتادگی رحم نداره.

خیلیا هستن رحمشون کامل اومده بیرون ولی عفونت ندارن.

عزیزم این عملی که میگی انقدر ها هم وحشتناک نیست هااااامن کادر درمانم ، هر روزم این عمل رو داریم.کدوم ...

شما کادر درمانی؟ من فاصله رحمم تادهانه واژن حدود۴ سانته. خفیف میشه؟

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

من زایمانم سزارین بود اما چیزی که باعث افتادگی رحمم شد پیاده رویهای اخر بارداری بود. ماه اخر شکمم هم افتاده بود پایین و سنگین. دکترم هی میگفت پیااده روی کن پیاده روی کن. اخرشم سزارین شدم. ماه های اخر اصصلا نباید پیاده روی کنید با شکم به اون سنگینی.

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بعضی طب سنتیا و ماماهای خانگی رحمو جامیندارن میکشن بالا خیلیم راحته و فقط باید بعدش یکم استراحت کنی . دکترا فقط میخوان به هربهانه ای عمل کنن و پول بگیرن . حتما پرس و جو کن یه ماماخانگی پیدا کن برو پیشش

سلام.من کادر درمانم.تو اتاق عمل کار میکنمدکترتون احتمالا میخاسته جیب خودش رو پر کنه چون افتادی رحم ا ...

بببخشید می پرسم دکتر واسه مامانم عمل هیستروسکوپی نوشته شما می دونین چه جوريه

داره میگه سجده بعد تو میگی رکوع

میگه در حالت سجده بایستیم

چه جوری اخه میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

رکوع نه عزیزم حالت سجده وایمیسی سرت رو مهر یا رو زمین بعد کف دستا و زانو ها و نوک انگشت شصت رو زمین ...

قربونت

منظورت پس از وایسی

ایستادن نبوده

حتما امتحان میکنم

ممنونم عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1