2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 38869 بازدید | 546 پست
چرا بابا بیهوش کردن بعد عمل منظورمه...بیمارستان و تو خونه همش میگفتم مامان تو ک خوب بودی اخع چرا رفت ...

عزیزم امیدوارم الان حالش خوب باشه 😢

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

افتادگیت مگه در چه حده،کی زایمان کردی؟!رحمت از واژن میزنه بیرون یعنی؟بیرون زدگی داری؟!

کلا دکتره بمن گقت

رحمت به واژنت خیلی خیلی نزدیکه

خودم ک متوجه این نشدم

۲ سال پیش

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم ولی بچم کوچیکهیعنی ممکنه دیر تر بریم بدتر بشه؟فعلا زیاد اذیت نیستم فقط بعضی وقتا خارش میگیر ...

بله متاسفانه هر چقدر دیرتر بری رحم پایینتر میاد و گاهی مجبورن رحم رو کلا دربیارن

اگه افتادگی کم باشه برات پساری میذارن و با یک سری حرکات وورزش اوکی میشه

اسی نترس برو ی دکتر دیگ اگ عفونت داری باید قرص بده بعضی دکترا تشخیص اشتباه میکنن

آره من یه دکتر رفتم گفت زخم دهانه رحم داری بزرگه

یکی دیگه گفت نه عفونت شدیده

حالا هر چی قرص میخورم و پماد میزنم فایده نداره که نداره

خدا یا شکرت 🌹
گریه نداره خیلیا برا زیبایی انجام میدنخواهرم انجام دادم افتادگی رحم و مثانه با هم انجام دادیه شب بیم ...

از دردش برام بگو

دردش چطور بود

بعد ببخشید مثل دختر شد؟؟

این خیلی منو ترسوند گفت خطرناکه اگ عمل نکنی باید ی سال دیگه رحمتو کلا برداری

نمیدونم والا الان دیگه میبینن درامدشون کفاف نمیده مریضا رو میترسونن که هزینه بالاتری بهشون برسه از چندتا دکتر دیگه بپرس

بیا تاپیکم 😩

عزیزم امیدوارم الان حالش خوب باشه 😢

اره عزیزم تقریبا بیست سال ازون زمان گذشته میگم من بچه بودم دوازده سالم بود ولی همه صحنه ها یادمه.. ممنون

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

اسی دکتر نگفت واسه چی رحم افتاده میشه؟؟؟

من چون دوتا زایمان پیشت هم داشتم

دخترم وقتی نوزاد بود پسرمو ک حسودی میکرد خیلی بغل میکردم و چون سنگین بود خیلی اذیت شدم همون موقع ها

الان فهمیدم اون اذیت ها برای چی بودع

اره عزیزم تقریبا بیست سال ازون زمان گذشته میگم من بچه بودم دوازده سالم بود ولی همه صحنه ها یادمه.. م ...

عزیزم حتما خیلی سخت بوده 😢

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

کلا دکتره بمن گقت رحمت به واژنت خیلی خیلی نزدیکهخودم ک متوجه این نشدم۲ سال پیش

خب پس حتما اینجوری،من خودمم احساس افتادگی خفیف دارم منم تند تند عفونت میکنم با اینکه حواسم به همه چی هست،ببین یه روش سنتی هست بدون عمی از رو شکمت با ماساژ میکشه بالا بعد چند روز سفتتتت سفتتتت میبندن خیلییی دردناکه ولی به نظرم اگه جواب بده خیلی بهتر از عمله