2777
2789
عنوان

چرا آدم ها جدا میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست
تجربه طلاق یا جدایی از رابطه پارتنری از این کلمه بدم میاد 😢

الان درحال تجربه هستی یا گذرونده بودی؟

من به یکی خیلی علاقه داشتم چندسال از بچگی بعد اونم بهم علاقمند شد اینقدر که من تو ذهنم چندسال فکرکردم که من و این باهم میریم واقعا رفتیم

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

اصلا واقعا فکرشو نمیکردم بعدش خوشبخت بشم اگه میموند فقط کلفت میشدم براشون ولی خدا و سرنوشت چیز بهتری ...

خداروشکر من الان وضعیتم خوبه ولی تو متارکم هنوز قانونی جدا نشدم بیشتر زندگیم با بی توجهی و تنهایی گذشته الان اون اذیت هارو ندارم ولی انگار هویت جدیدم رو هنوز کامل نپذیرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه طلاق یا جدایی از رابطه پارتنری از این کلمه بدم میاد 😢

ولی داشتم سرنوشت خودمو خراب میکردم این آدم تو سرنوشتم نبوده فقط بوده که یادبگیرم قوی بشم و قراره بجنگم و موفق بشم و لایه آدمی که واقعا تو زندگیم هست آشنا بشم

که این شد با درد خیلی زیاد ازش جدا شدم

و یهو ۱۰ماه بعد با کسی که واقعا مرد زندگیم بود آشنا شدم دیگه چه اتفاقا و بلاها که نیفتاد و ولی کلی خوبی و خوشی اومد تو زندگیم

همش درس بوده برای موفقیت

خداروشکر من الان وضعیتم خوبه ولی تو متارکم هنوز قانونی جدا نشدم بیشتر زندگیم با بی توجهی و تنهایی گذ ...

میپذیری تا درس هاشو درک کنی طول میکشه

الان درحال تجربه هستی یا گذرونده بودی؟من به یکی خیلی علاقه داشتم چندسال از بچگی بعد اونم بهم علاقمند ...

ببخشید بد نوشتم از سما پرسیدم شما تجربه طلاق دارید ؟ یا جدایی از یه رابطه قبل ازدواج ؟

ببخشید بد نوشتم از سما پرسیدم شما تجربه طلاق دارید ؟ یا جدایی از یه رابطه قبل ازدواج ؟

جدایی از یه رابطه که دقیقا قبل ازدواج تموم شد

از ۱۲سالگی به یکی علاقمند شدم

بعد توی ۱۵سالگی وارد رابطه شدیم تا ۱۷سالگی قرار ازدواج شد بعد بهم ریخت

همه میدونستن به نامزدی طولانی بود

عجیب بود تو اون سن واقعا چرا و چی شد ولی شد دیگه خیلی عجیبه ولی بعد اون جریان همه رفیقام ولم کردن و پدرم همینطور و دو خانواده قطع ارتباط کامل کردن تا الان

بعد یهو با نامزدم آشنا شدم باهم کار کردیم تا الان دیگه کم کم کلا دستمون داره میره تو جیب خودمون و انشالله برندمو بزنم

حتی مادر پدرمم دیگه باهم اوکی نشدن و قرار بر طلاقشون هست چون مامانم طرف منو گرفته بود الان ۵سال گذشت از اون جریان دیگه منو فرستادن خونه مادربزرگم مادر مامانم چه درس هایی که گرفتم از اون تجربه زندگیمو ساخت اون بدبختی

ولی داشتم سرنوشت خودمو خراب میکردم این آدم تو سرنوشتم نبوده فقط بوده که یادبگیرم قوی بشم و قراره بجن ...

من ناراحتم مثلا میگم چراااا من همه آیندمو با اون دیده بودم خدا چرا گذاشتی تو مسیرم من خیلی قوی ام میتونم میشه ولی آیا از ذهنم پاک میشه این با همه آزارم اذیت هاش ... چطور اون ذهنیت مثبتی که تو کنج قلبم ازش ساخته بودمو دور بریزم ... خیلی دوسش داشتم و شاید هنوزم و شاید تا ابدم داشته باشم و ولی باید تموم کنم چون دیگه همه چی تموم شده ...

من ناراحتم مثلا میگم چراااا من همه آیندمو با اون دیده بودم خدا چرا گذاشتی تو مسیرم من خیلی قوی ام می ...

تموم میشه اون ذهنت خوب مال پاکی قلب خودته و مال درس گرفتنته

میشه درس نگیریم و مثل بقیه زندگی کنیم .. کی لازم دونسته ما درس بگیریم ..

میگن ما قبل اومدن روح قوی بودیم و انتخاب اومدن کردیم

خیلی بده خیلی ... مردی که یه روزی با همه جنگید برای به دست آوردنم بعد با بی توجهی هاش و ترک کردنم اینجوری درس زندگی بده چی میشد منم مثل خواهرم الان بچه سوم رو باردار بودم خونه و زندگی نرمال داشتم و زندگی میکردم

خیلی بده خیلی ... مردی که یه روزی با همه جنگید برای به دست آوردنم بعد با بی توجهی هاش و ترک کردنم ای ...

آدم عاشق باشه خیلی سخته

اذیتت کرده؟اعتیاد اینا نداره؟

ببین حتی زندگیتم میسازه نه فقط رفتار ولی آدمای درستی میخواد که واقعا حقیقت بگن بهت وگرنه من از شرایط ...

ولی من حس میکنم الکیه چون خودمم یه مدت تو این راه اومدم اتفاقا اولش خوب بود ولی بعدش بلایی سرم نازل شد که نگو

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...