2777
2789
عنوان

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده

92 بازدید | 12 پست

اگه یه جا تو زندگی شوهرتون یا پارتنرتون ازتون پول خواست شما بهش میدید؟ اگه دیگه پس نداد چی؟ یا اگر خواستید بپیچوندیش و بگید پول ندارید اما اون بدونه شما دارید و نمیخواید بهش پول بدید و زندگیتون بهم بخوره حاضرید بازم بهش پول بدید؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا هستم خدارا شکر نه دوستی داشتم و نه کسی بخواد دوستم بشه بعد از جدا شدن از همسرم که۸ سال میگذره کسی بهم نگفته فلانی داری بهم قرص بدی که خدارا شکر ندارم که بهم بگه ولی قرص گرفتن باید داد پس داد چون دلش دنبال اون پوله هست براش زحمت کشیده ندی و جا بزنی دوبرابر پس میدی

با شما نیستما کلا میگم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
ممنون عزیزم منم روزایی ک اون واقعا لازم داشت هرچی طلا داشتم حتی حلقه ازدواجم ک ب جونم وصل بود بهش دا ...

منم دیدم زنهایی که اینکارو کردن ولی اون مرد نه تنها پس نداد بلکه هیچ کاری هم برای اون زن نکرد

حتی اگر بعدش بهت پس نده؟

بستگی به طرف مقابل داره،من در مورد همسرممیدونم اهل سواستفاده نیست،اگر پس نده یعنی واقعا نتونسته که نداده ،ولی اگر واقعا در تنگنا هست چرا آدم نده،،،راستش پارتنر نمیدونم ولی به همسرممیدادم