2777
2789
عنوان

خیلی زیاد به مامانم وابستم

142 بازدید | 29 پست

بیش از حد

به طوری که نمیتونم با دوستام برم بیرون بدون مامانم...

یا هر جا میرم باید مامانم باشه. همش فکر های بد میاد تو سرم که اگه مامانم نباشه من خودمو میکشم.

اصلا نمیتونم بدون مامانم میخوام برم دانشگاه شهر دیگه اما میترسم از مامانم دور شم.

چیکار کنم ؟ از بچگی فقط مامانم رو دیدم معلومه الان اینجوری میشه بعضی شب ها به بابام میگم رو کاناپه بخوابه من برم پیش مامانم بخوابم چون نمیتونم

من با شوهرم اینطوریم

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوری بودم

خبر بد: اگه بلد نباشی رها کنی، دنیا بهت یاد میده رهاش کنی

هنوز البته وابسته ام با وجود اون همه زخمی که بهم زد

ولی دارم کم کم یاد میگیرم ازش دور شم

ولی متاسفانه دورترین حالت ممکن

شاید اگه خودم یاد میگرفتم رها کنم اینجوری نمیشد

تک فرزندی؟

نه یه داداش دارم.

ولی من همش بچگی کلا با مامانم بودم

با اون بازی کردم با اون حرف میزدم

تو مدرسه هیچ دوستی نداشتم اصلا حرف نمیزدم ولی تو خونه همش مخ مامانم رو میخوردم

منم اینجوری بودمخبر بد: اگه بلد نباشی رها کنی، دنیا بهت یاد میده رهاش کنی هنوز البته وابسته ام با وج ...

مامان من خیلی خوبه

خیلی دوستش دارم نمیتونم ازش متنفر بشم.

هر وقت نخوام برم مدرسه حالم خوب نباشه میگه خب نرو اما درست رو بخون

خیلی دوستش دارممم نمیتونم وصف کنم

طبیعیه منم همین جور بودم رفتم خونه خودم هر روز گریه میکردم شوهرم هر روز منو میبرد بیرون تا عادت کنم ...

من پولامو قبل روز مادر مجبور شدم هفته قبلش واسه یه کاری خرج کردم روز مادر پول نداشتم واسش کادو بخرم.

دیشب کلی زیر پتو گریه کردم

مامان من خیلی خوبهخیلی دوستش دارم نمیتونم ازش متنفر بشم.هر وقت نخوام برم مدرسه حالم خوب نباشه میگه خ ...

مامان من دوتا شخصیت داره

شخصیت غالبش خیلیی خوبه

ولی شخصیت بدش که یهو میاد دست میندازه به هرچی نقطه ضعف دارم به هرچی علاقه دارم به هر چی هستم، همه رو میسوزونه

و عقلش انگار کار نمیکنه هیچی براش مهم نیست فقط میخواد من رو نابود کنه، هم سلامتیم هم آبروم هم نتیجه زحمتام هم حتی جونم، کافیه به سرش بزنه تا قصد گرفتنشو کنه

و تازگیام فهمیدم دو رو بوده خیلی

همون موقع که باهام خوب رفتار میکرده یهو زنگ میزده به فامیلامون پشت سرم تهمت میزده💔

نمیدونم این چه امتحانیه

مامان من دوتا شخصیت دارهشخصیت غالبش خیلیی خوبهولی شخصیت بدش که یهو میاد دست میندازه به هرچی نقطه ضعف ...

مامان منم عصبانی بشه بهم هر چی از دهنش دربیاد میگه اما میدونم فقط یه لحظه هست بعدش سریع میاد معذرت خواهی میکنه

اما همیشه از من دفاع میکنه همه جا اصلا تنهام نزاشته

بعد دختر فامیلمون چون من همش با مامانم میریم بیرون

همش فکر میکنه مامانم منو محدود کرده

هی میگه میگه میگه ....

مامان منم عصبانی بشه بهم هر چی از دهنش دربیاد میگه اما میدونم فقط یه لحظه هست بعدش سریع میاد معذرت خ ...

نه عصبانی شدن منظورم نیس

مثلا الان سه ماهه منو دشمن میدونه تو خونه

به دلیلی که اصلا مربوط به من نمیشه

فقط چون صرفا اعصابش خورده

منظورم فقط داد زدن نیست. مثلا تکراری ترین چیزش مشت کوبیدن تو سرمه

جوری که بیحس بشم زیر کتکش

یا مثلا میشینه کنار پنجره جوری که همسایه ها بشنون بهم تهمتای بزرگ و مسخره میزنه بعد ادای گریه درمیاره بعد داد میزنه از بچه فلان همسایه یاد بگیر

دستام یخ شد دوباره یادم افتاد

نه عصبانی شدن منظورم نیسمثلا الان سه ماهه منو دشمن میدونه تو خونهبه دلیلی که اصلا مربوط به من نمیشه ...

وای قشنگم ببخشید تایپک من باعث شد حالت بد بشه

بیا بغلم قربونت برم 🫂🫂

عیب نداره این روز ها هم تموم میشه

یه روزی میاد که یه مامان خیلی خیلی خوب میشی مطمئنم

وای قشنگم ببخشید تایپک من باعث شد حالت بد بشهبیا بغلم قربونت برم 🫂🫂عیب نداره این روز ها هم تموم می ...

نههه عزیزم نخواستم تو رو ناراحت کنم کهه

فقط گفتم یه وقت مثل من نشی

جوری که مامانت مطمئن نشه از اینکه هرکاریم باهات بکنه بازم دوسش داری

یجا خونده بودم هر کیو بیشتر از خدا دوست داشته باشی، خدا بهت ثابت میکنه اشتباه میکردی

مرسی عزیزدلم بابت ارزوی قشنگت

دعا کن برام لطفا😭

نههه عزیزم نخواستم تو رو ناراحت کنم کههفقط گفتم یه وقت مثل من نشیجوری که مامانت مطمئن نشه از اینکه ه ...

دعا میکنم خوشگلم 🫂🌹

انشالله یه دختر خوشگل خدا بهت بده تمام این درد هایی که کشیدی تموم بشه.

مامان من البته خودش نمیدونه من آنقدر دوستش دارم

مثلا به بابام میگم بره رو کاناپه بخوابه که من برم پیش شوفاژ اما بخاطر شوفاژ نیستش دوست دارم شب پیش مامانم بخوابم