2777
2789
عنوان

خیلی زیاد به مامانم وابستم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست
دعا میکنم خوشگلم 🫂🌹انشالله یه دختر خوشگل خدا بهت بده تمام این درد هایی که کشیدی تموم بشه.مامان من ...

عزیزمم ممنونمم

اره کار خوبی میکنی

دقیقا این مشکلات من از زمانی عود کرد که من واسه دلگرمی دادن به مامانم بعد از دعواش با بابام، بهش شدیدا ابراز علاقه کردم و گفتم بخاطرت ازدواج نمیکنم با هم تا همیشه زندگی کنیم و من بدون تو میمیرم و این حرفا

کاش نمیگفتم💔

عزیزمم ممنونمماره کار خوبی میکنیدقیقا این مشکلات من از زمانی عود کرد که من واسه دلگرمی دادن به مامان ...

اینطوری نگو.

من راستش خیلی به درد دل های کسی گوش نمیدم حالا هر کی باشه.

چون حوصله ام نمیکشه تو هم اینجوری باشه زیاد گوش نمیدادی اینطوری بهتر بود واسه خودت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا اینو بعدا تراپیستم بهم گفچقدر اگاه بودی تو از اول♥️

عزیزم من یه چیزی برات تعریف میکنم دوست داشتی بمون تا تایپ کنم زیاد طولانی نیست شاید تو این راه کمکت کنه راجب زندگی مادربزرگم هست

دقیقااا اینو بعدا تراپیستم بهم گفچقدر اگاه بودی تو از اول♥️

مادربزرگ مادر من یه زن شهری خوشگل بوده

که میاد روستا با پدر بزرگ مامانم عروسی میکنه

پدربزرگ مامانم پولدار بود اون زمان

حتما مرسییتایپ کردی لایک کن نوتیفش بیاد مرسی

ببخشید عزیزم رفتم داداشم اومد خونه دیدم کتاب آورده رفتم اونا رو دیدم

خلاصه این مادربزرگ مامانم میاد دهات زندگی میکنه

و میبینه که من فرهنگش اصلا به اینا نمیخوره

و وقتی که مادربزرگ من سه ساله بود و خواهرش شیرخواره ول میکنه میره

حتما مرسییتایپ کردی لایک کن نوتیفش بیاد مرسی

بعد از اینکه بچه از دنیا میره

مادربزرگ مادرم میره با یه مرد پولدار ازدواج میکنه و بچه دار میشه و میره آمریکا

و بعد از چند سال میاد دنبال مامان بزرگم و میبینه مامان بزرگم ازدواج کرده بچه داره.

ولی خب مامان بزرگم خیلی سختی میکشه تو زندگیش.

با اینکه باباش پولدار بوده مامان بزرگش بزرگش کرده بوده اما باز هم جای خالی مادر رو حس میکرده

برای همین مامانش رو نمیبخشه

تا اینکه مامانش مریض میشه و یه روزی یه مامانبزرگم میگه که حلالم کن

مامان بزرگم هم میره امامزاده و میگه مامانم رو خوب کن (حتی دلش نمیومد بگه که راحتش کن یا چی..)

مامان بزرگم میگفت وقتی رفتم امامزاده برگشتم انگار یه جسم سنگین رو از رو قلبم برداشتن میگفت راحت شدم

تو هم برو یه امامزاده قلبت رو پاک کن... مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه

بعد از اینکه بچه از دنیا میرهمادربزرگ مادرم میره با یه مرد پولدار ازدواج میکنه و بچه دار میشه و میره ...

عزیزممم چقدر سختی کشید

میتونست اینجوری نباشه دنیا چرا اینقدر ناعادلانه اس😭

اره دیشب سپردم به حضرت فاطمه

البته مامانم هروقت اونجوری میشه نفرین کردنی اسم همه اماما رو میاره نمیدونم ابرو دارم پیششون یا نه😭😭😭