2777
2789
عنوان

ساندویچ مرغ برا شب یلدا

162 بازدید | 16 پست

من امسال میرم خونه مامانم و میخوام با اونا بگذرونم پارسال رو هم مادر پدرم و پدرشوهرم اینا خونه من دعوت بودن ولی امسال حامله ام نه حال دارم مهمونی بدم نه مهمونی برم خونه مامانم اینا راحتم چطوره بنظرتون برم اونجا برا شام ساندویچ مرغ درست کنم گفتم همیشه که نباید برنجی باشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کد معرف

میلی گلد۲۰ سوت طلا میده:

milli-vr1wc

ویپاد بانگ پاسارگاد۷۵ تومن بابت ثبت نام میده بی چون و چرا:

2VZHXL

توکنیکو ۱۰ سوت طلا میده:

p5qt4vx

صراف ۱۰۰ تومن هدیه میده:

DMWX6

ملّی گلد ۱۰ سوت میده

MG5jWTjbs8iG

برای گرفتن هدیه ها باید حتما کد معرف رو وارد کنید

وقتی خونه مامانت میخوای بری برای چی شام رو خودت درست میکنی اونم با توجه به اینکه حامله هستی؟

چون مامانم مریضه منم تک دخترم و یه داداش مجرد دارم فقط مامانم جدا از مریضیش اینجور چیزارم بلد نیس🥲

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون مامانم مریضه منم تک دخترم و یه داداش مجرد دارم فقط مامانم جدا از مریضیش اینجور چیزارم بلد نیس🥲

کاری نداره که یه ساندویچ درست کن با هم بخورین و شاد باشین

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖