زن سن بالا اگه با مرد جوون ازدواج کنه حماقت کرده چون مرد همین جوریشم دیرتر از زن به بلوغ عقلی میرسه ...
مردی که میره دنبال زن خیلی کوچکتر از خودش هم میخواد اون زن تو مشتش باشه و هرچی گفت بگه چشم، بعد این مسائل بیشتر به شخصیت آدم بستگی داره نه به سن، پسر 30 ساله ممکنه از مرد 40 ساله پخته تر باشه
الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞
فک کن نظر شخصیشه و بخودش مربوطه ! و اون زن کاملا از شرایط آگاه و راضی ! اونوقت امثال تو هزارتا ریچار ...
من ریچار بار نکردم
گفتم کار اشتباهیه همچین ازدواجی
واقعیت رو هم گفتم
بله بعضیا میخوان خودشونو بدبخت کنن
ولی من اینو نوشتم تا با این جور تاپیک ها امثال شما ازدواج غلط رو عادی سازی نکنید که یه دختری این تاپیکو بخونه فکر کنه خوبه بره با پسر ده سال کوچکتر از خودش ازدواج کنه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
کلا جفتش اشتباهه ولی خب مرد بچه باشه برا ازدواج مناسب نیست چون دیرتر به بلوغ عقلی میرسه نسبت به اون دختر. هست هم واقعا کی گفته نیست همین تهی و زنش ی نمونه
چرا متوجه نمیشی که زن و مرد برام فرقی نداره؟دارم میگم امثال تو مشکل دارن، حالا چه زن چه مردقرار نیست ...
تو کی هستی که به دیگران برچسب میزنی که مشکل دارن و... بنظرم کسیکه مشکل داره خودت هستی احتمالا از سمت همسن و سالات مورد توجه قرار نگرفتی که اینقدر اصرار داری ماها مشکل داریم، حسادت نکن عزیزم بخاطر ازدواج میان سمتم نه چیز دیگه 😉 اگه ما کوچکتر از خودمون برداریم واسه امثال تو کم نمیاد نترس 😂
تره دیگه زن بزدگتر باشه عیبه و خانواده فضولی و دخالت .. اصلا ایراد خود زنا هستن . بالاتر رو ببین چجو ...
نه خانوادش بخاطر بزرگتر بودن ناراحت نبودن چون من خیلی سرتر بودم ازش، مادرشوهرم آخریا کفشامو واکس میزد اونقدر دوسم داشت، ولی دیگه با خودش نتونستم ادامه بدم چون ازش سرد شدم، همین کامنت قبلی منو بخون ببین دختره 23 سالشه چجوری داره توهین میکنه خب بخاطر حسادت به همجنسه دیگه، حالا جدای از این بحثا جالبه که الان اکثر مردا با خانم بزرگتر از خودشون به همسرشون خیانت میکنن فکرکنم بخاطر همین اخلاقای بچگانه باشه