2777
2789
والا

چ کنم خواهر چ کنم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
چرا ریشه داره 100در100 مطمئنم ببین زودرنجی ریشه داره بداخلاقی،استرس همه ریشه دارتوابستگی هم چندین نو ...

درسته ولی من فکر میکنم این جلسه مشاور بدون همسرتون کافی نیست ... مگر اینکه از بچگی با هم بزرگ شده باشید و بدونید تو چه محیط یا خانواده ای بزرگ شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤭🫢من که انقدر نقاب دارم شوهرم فقط پشته منه خیلی مظلوم نمایی میکنم خیلی یه بار با پدرش مشاوره کرد اشتباه از اب در اومد گفتم نری به پدرت چیزی بگی ناراحت میشه گناه داره گفت تقصیر اونه گفتم نه عزیزم تقصیر من و تویه زود یکی یهچیز میگه عجله میکنیم درسته پدرته حق داره مشاوره یا نظر بده ولی ما اول باید بشینیم فکر کنیم چیخوبه چی بد شوهرم دیگه نظر نخواست ازش. ....مثلا یه بار پولخواستم نداد گفت ندارم تا داداشش خواست تعارف کرد من بدم بهت منم بهم برخورد با خنده و لبخند به برادر شوهرم التماسکردم بگیر دیگه ما فعلا نیاز نداریم انشالله مشکلت حل بشه برادر شوهرم قبول کرد گرفت منم گفتم هرررروقت داشتی بده عجله نکن شوهرم اومدیم خونه گفت من تعارف کردم گفتم واا تعارف امد نیومد داره به من چه به اونم مثل یه من گفتی میگفتی ببخشبد من پول ندارم اگر میداشتم میدادم بهت شوهرم دیگه تعارف هم نمیکنه😅🤣🤣🤣منم بلدم خودشیرینی کنم بهش گفتم

شما میخوای حد ومرز داشته باشی ولی اونا وارد حریمت میشن و اذیت میشی مال من طوری بود که یه سفر دونفره ...

منممممم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
🤭🫢من که انقدر نقاب دارم شوهرم فقط پشته منه خیلی مظلوم نمایی میکنم خیلی یه بار با پدرش مشاوره کرد ا ...

چشم نخوری تو ناقلا

چندوقته ازدواج کردی و.چندسالته

گشتم نبود نگرد نیست

😂😂😂

ن بابا نمیگردم دیگ کی حوصله گشتن داره

ولی خب من اینجوریم تا ی چیزی رو حل نکنم آروم نمیگیگیرم

چشم نخوری تو ناقلا چندوقته ازدواج کردی و.چندسالته

۱۵ ساله ازدواجکردم ۲۸ سالمه .....ببین همون ۱۳ سالگی زیرابی میرفتم مثلا کردی صحبت میکردن منم گفتم من نمیفهمم در صورتی که میفهمیدم از همون موقع داشتم ادم بداشون میشناختم 🫢🤣🤣🤣بعد ها گفتم ازشما یاد گرفتم گفتن چه زرنگه ناقلاااا

چشم نخوری تو ناقلا چندوقته ازدواج کردی و.چندسالته

ببین اینا مشخصه جلو شوهرت مثل افتاب پرست رنگ عوض میکنن توهم رنگتو عوض کن پشت سر شوهرت یهجور باش باعاشون جلو شوهرت یه جور دیگه من شوهرم و میدیدم پا میشدم به مادر شوهرم میگفتم بشین عزیزم تا ما هستیم تو چرا پاشی مامان جان شوهرم نمیبود خودش استکان و ظروف و میاورد و میبرد هرچی میگفتن من بدم شوهرم میگفت خیلی هم خوبه چش ندارید 🤣🤣🤣یعنی معرکه میشد تو جمع ها تنها میشدیم جوابم و میدادم قهرم میکردم شوهرم هی میپرسید بگو چیشد چی گفتن من میگفتم نه عزیزم نمیخوام ناراحت بشی سنی ازشون گذشته یه چیزپروندن شوهرم میگفت مامانم گفته تو بهش جوابش دادی سرش داد زدی چشام درشت میکردم تعجب میکردم میگفتم من من بی خودبکنم فقط قهر کردم گفتم دستتون درد نکنه از شما انتظار نداشتم شوهرم باور میکرد

۱۵ ساله ازدواجکردم ۲۸ سالمه .....ببین همون ۱۳ سالگی زیرابی میرفتم مثلا کردی صحبت میکردن منم گفتم من ...

بسلامتی

انشالله ک موفق باشی عزیزدلم

ببین اینا مشخصه جلو شوهرت مثل افتاب پرست رنگ عوض میکنن توهم رنگتو عوض کن پشت سر شوهرت یهجور باش باعا ...

عالی باریکلا دمت گرم

ببین من ی خواهرشوهری دارم خیلی خیلی خودشو دلسوز نشون میداد اون اول منم بهش اعتماد کردم و خب کامل از جیک و پوک رابطه من و شوهرم میدونست و پیش همه میگفت منم فهمیدم و دیگ مثل قبل اعتماد نکردم لجش گرقت و کلا رفتارش تغییر کرد ولی جلوی شوهرم مثلا خیلی هوامو داره اما تو رو کلا بی احترامی پی در پی ...

دیگ این آخری زدیم ب تیپ و تاپ هم و گقتم کلا ازم فاصله بگیر خیلی رک

خیلی رومخه لاناتی

عالی باریکلا دمت گرم ببین من ی خواهرشوهری دارم خیلی خیلی خودشو دلسوز نشون میداد اون اول منم بهش اعتم ...

همین دیگه افتاب پرستن دهن لقیش و خداییش ندارم چون بر علیه خودم میشه

اون مستقله و متاسفانه نامزد شما وای به روزی که خونوادش باهات ور بیفتن پدرتو در میاره

این حرف شما. درسته باید میزان وابستگی روشن بشه میتونه خطر ناک بلشه میتونه یک خانواده فرهبختهرباسگشن کمک کنن ببه زندگیشون