2777
2789

باید چیکار کنم ؟

ما تقریبا ی سال نامزد و ی سال عقدیم و یکم دیگ خدا بخاد عروسیمه

ببنید من نمیخام خانوادشو ازش بگیرم لطفا بد برداشت نکنید هرکسی عاشق خانوادشه مثل خودم و این قابل درکه ولی نباید این باعث بشه حواسم از همسرم و زندگی مشترکم پرت بشه درسته؟نباید این وابستگی باعث دخالت های متفرقه بشه!

منم همیشه همراهیش میکنم تو مناسبتا و خلاصه خیلی چیزا ولی خب خیلی خیلی ب خونوادش وابستست از نظر روانی و احساسی...همش دلش میخاد باشون زندگی کنه یا اصلا کوچیکترین خریدی دارم میگ با خواهرم برو با مادرم برو یا حتی کوچکترین کاری داره باهاشون مشورت میکنه

ی برادر داره البته مجرد ک اون کاملا برعکسه میره سفر حتی گوشیشم خاموش میکنه ک کسی زنگ نزنه و مزاحمش نشه حتی خارج از کشور میره و اصلا به کسی وابسته نیست

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه تو هر کاری و چیز مشترک خانواده اش را دخالت میده درست نیست ... کاش یک مشاوره برید

حتما میرم واقعا نیازه من باید ریشه وابستگیشو پیدا کنم

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اون مستقله و متاسفانه نامزد شما وای به روزی که خونوادش باهات ور بیفتن پدرتو در میاره

😂😂

اتفاقا در افتادن بام ولی من زیر بار زور و ستم نمیرم همه رو شستم انداختم رو بند اونم خیلی از خانوادش حمایت کرد ولی منو هم تنها نذاشت ی جورایی دلم سوخت براش نمیدونست باید طرف کیو بگیره

😂😂اتفاقا در افتادن بام ولی من زیر بار زور و ستم نمیرم همه رو شستم انداختم رو بند اونم خیلی از خانو ...

دلت برا خودت بسوزه ارامش خودت مهمتره از الان هرجور بگیری تا تهش همونجور ادامه میده جنگ اول به از صلح آخر😉 بزار یاد بگیره چطوری روابطو کنترل و مدیریت کنه تا هیچکدوم نتونین در حضورش بهمدیگه بی احترامی یا جروبحث یا برا زندگیه همدیگه دخالتی کنین

متاسفانه نمیشه کاری کرد مثل مال من خیلی سعی کردم درس شه ولی هردفه مادرجان یا خوااهر جانش با فیلم بازی کردن و دادن عذاب وجدان بهش و خودشون زدن به مریضی و رفتن زیر سرم تلاش منو بی ثمر کردن ...

متاسفانه نمیشه کاری کرد مثل مال من خیلی سعی کردم درس شه ولی هردفه مادرجان یا خوااهر جانش با فیلم باز ...

متوجه نشدم یعنی چی

ببین من میخام با هم ارتباط داشته باشیم ولی هرکس حد خودشو بدونه چ ما چ اونا

ریشه نداره که وابسته ست .. تنهایی نباید برای شوهرت هم باید ببری حالا با هر ترفندی که بلدی

چرا ریشه داره 100در100 مطمئنم

ببین زودرنجی ریشه داره بداخلاقی،استرس همه ریشه دارت

وابستگی هم چندین نوع من خیلی رفتم جلسات مشاوره

شوهرای خیلیا وابسته خانوادشون ولی وابستگی ایمن ولی از نوع مفید مثلا آخر هفته زن و بچه رو برمیدارن میرن دیدار پدر و مادر

ولی وابستگی ناایمن میشه کسی ک دائم باید با خانوادش باشه دائم باشون حرف بزنه مشورت کنه

همیشه اون بخش عتیقه خانواده نصیب اونی میشه که دلش میخواد مستقل زندگی کنه

🤣🤣🤣

متوجه نشدم یعنی چی ببین من میخام با هم ارتباط داشته باشیم ولی هرکس حد خودشو بدونه چ ما چ اونا

شما میخوای حد ومرز داشته باشی ولی اونا وارد حریمت میشن و اذیت میشی مال من طوری بود که یه سفر دونفره میرفتیم اگه میفهمیدن زهرمون میکردن الان من خودم فاصله گرفتم و هیچ آماری از زندگبمون بهشون نمیدم ...