2777
2789
ن چون میدونستم میده خیلی وضعش خوبه الانم خواست بده ولی من دیگ نخواستم

خیلی بچه ای

۲۰ میلیون بابت این بهت نمی داد در هر حال

کمتر میداد قطعا

این هم که تحقیرت کرده , برای این بوده که بیشتر خودت کنه چون دیده در ازای پول حاضری

میخواسته برای دفعه های بعد هم بیشتر خورد بشی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه مگه وظیفه خانواده نبود بهمون عزت نفس بده؟

من از همون اپل خانواده ام حقیرم جلوه دادن جلو دوستام مدرسه.. فامیل همه جا

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

اشکال نداره هممون از این حماقت ها تو جوونی می کنیم

اونم فهمیده بود تو اینکاره نیستی پولم بهت نمیداد

باید از خانوادت جدا شی تنها راهم ازدواجه سیاست کن باهاشون به خودت برس و همه جا برو ازدواج کن

خیلی بچه ای۲۰ میلیون بابت این بهت نمی داد در هر حالکمتر میداد قطعااین هم که تحقیرت کرده , برای این ب ...

این پول کلن حرومه چون هم اون آدم اگه نون درست خورده بود به ناموس مردم اینکار نمیکرد بعدش نون حروم آتیش میزنه به زندگی آدم تا سال ها نسل ادمو درگیر میکنه خداروشکر استاتر عاقلانه کار کرد نگرفت ازش

دختر خوب اینو بدون ارزش انسانی تو روحی که درون بدن تو خیلیییی پاک تر با ارزش تر از این حرفاست توبه ک ...

خخیلی خواستم خیلی 8 سال کمک خواستم ولی نمیدونم چرا کمکم نمیکنه دیگ خسته بودم حداقل گفتم یه پولی دستم بیاد تو خونه باهاش کاری کنم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

نگفتی میشناستت

آدرس خونت رو داره؟

اگه نه که بی خیال شو

مطمعنا قرار بود اتفاق بد تری بیافته، خدا تورو نجات داده.

همه تو زندگیشون اشتباه میکنن

اینو هیچکس نمیتونه رد کنه. الانم خودتو بزن به خیالی.

و از خدا بخواه برات راه درست پیش روت بزاره

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

دیگه این دو واست تجربه ببین هیچ وقت در مورد شرایط مالی و خانوادگی ت هیچ جا پیشه هیچکس حرف نزن،چون کسی واست بی چشم داشت کاری نمیکنه

فقط میگم با درس بخون یا برو خیاطی آرایشگری یه چیزی یادبگیر،امیدوارم یه قسمت خوب واست پیدا شده ازدواج کنی ولی اینو بدون که خودت باید روی پای خودت وایسی،رج خواب خانواده ت پیدا کن یه کاری شروع کن

ای کاش اول همش بخونی بعد نظر بدی عزیزمبخدا حاضرم صبح تا شب برم سرکار نمیزارن

تو سری خور نباش جسور باش بگو میخوام برم سرکار به حرف کسی توجه نکن برو دنبال کن چیکار میخوان بکنن نمینمیکشنت که میخوان داد و بیداد کن بببین رو حرفت هستی دیگه کاریت ندارن

خیلی تولیدی ها هستن عکس جنس میدن بهت مشتری پیدا کنی میتونی دیوار آگهی کنی اینستا پیج بزنی خیلی کارا میتونی خونه انجام بدی

شمع درست کنی بفروشی

اول بیا بغلم مامان جان🫂🩷بعدشم خودتو سرزنش نکن دختر نازم اون پسر عوضی و بیشرفت بوده خانوادتم که کلا ...

باورت میشه با پیامت گریه کردم چقد ب این جمله نیاز داشتم چقد دلم ی بغل امن میخواد مامان

مامان چرا هیچ وقت یهم نگفتی تو با ارزشی مامان چرا هیچ وقت رفیفم نبودی محتاج بقیه نباشم.. مامان خیلی بد کردی باهام مامان ن میتونم ببخشمت ن دلم راضی میش نبخشمت