2777
2789
حالا عکس نوددادی چهره ت که معلوم نبود؟؟

نه

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین که از کاری که کردی ناراحتی، یعنی این کاره نیستی و دیگه توی این مشیر قرار نمیگیری .

درکت میکنم. خانواده خیلی مهمه. من وقتی نوجوان بودم مثل تو به شکل دیگه ای عزت نفسم رو خورد کردم اونم به خاطر فقر..

به خاطر فقر کمک نقدی یه خیر که به مدرسه داده بود تا به نیازمندان بدن و قبول کردم بعدش بدجور شکستم. خییییلی.. ولی مطمئنم این روزهای تو تموم میشه عزیزم. فقط قوی باش

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم خیلی تو خونه تحقیر میشم و فحش میخورم حتی پولمو خوردن و تا حالا بهم ندادن دچار تروما شدم الان اصلا اعتماد به نفس ندارم همش تو خودمم خیلی بده اگه یه غذا هوس کنم به مامانم بگم بهم فحش میدن میگن کوفت بخوری و فلان...

ولی هیچ وقت اینکارو نکن از چاله در میای میفتی تو چاه ولی خوب این حرف قرائتی بود که میگفت به دختراتون بیشتر توجه کنید و محبت چون ممکنه یه پسر الکی این حرفا رو بهش بزنه خوب دخترم احساسات داره و گول میخوره میگفت براشون بیشتر از پسرا پول بدید و خرید کنید منم این حرفو شنیدم دلم گرفت 😔متاسفم عزیزم

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

ببین خیلی از شرکت ها همکاری در فروش قبول میکنن

اینجوری که تو مشتری آنلاین پیدا میکنی و اونا محصول رو برای مشتریت میفرستن

تو فقط باید عکس هایی که اونا خودشون از محصول گرفتن رو بذاری تو پیجت یا تو باسلام و....

تنها کار تو همین جذب مشتریه

مشتری که پیدا شد دیگه کارای ارسال و همه چی با اون شرکته

اینجوری تو خونه میتونی کار کنی و پول دربیاری

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

همین که از کاری که کردی ناراحتی، یعنی این کاره نیستی و دختر خوبی هستی

همه اشتباه میکنن

پاشو برو دست و صورتتو بشور یه ذکر استغفرالله بگو و دیگه تکرارش نکن

از این به بعد مظلوم نباش ، همه چیز بخور انگار نه انگار چیزی میگن ، اذیت کردن دعوا راه بنداز بگو همینی که هست ، مرتب بگو باید بهم پول بدید ندادن بگو پس میرم سرکار

محکم باش

نزار بهت زور بگن

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
همون فقط در حد اسم و اینا ولی کاری نمیکنهاحساس میکنم شاید خدا خواسته امتخانم کنه ک رد شدم ولی از خثد ...

نه عزیز دلم

اتفاقا خدا خاسته تورو حفظ کنه از خطرات بیشتر

خدا خیلی دوست داشته

دعا میکنم ازدواج خیلی خوب برات رقم بخوره

ولی با کارهای کوچک هم میتونی شروع کنی

سخته ولی با خودشیرینی شیرین زبونی یه جور راضیشون کن بری کار کنی

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

عزیرم به نظرت نرماله منی که پول شام شبم روندارم آرزوی فرمالیته کیش بکنم و دو روز پیش تایپیکش رو بزنم و با جزییات بپرسم برنزه بکنم یا نه !!!!بعد دو روز بعدش بخاطر بیست میلیون عکس نود بدم ؟؟؟

تایپیک هات اصلا با هم همخوانی نداره عزیزم درسته اینجا کسی ما رو نمیشناسه ولی در حد همین وقتی که از بقیه بابت نظر و همدردی و راهنمایی میگیریم باید رو راست باشیم و تایپیک دروغ و روبا بافی نزنیم