2777
2789

دختر خوب اینو بدون ارزش انسانی تو روحی که درون بدن تو خیلیییی پاک تر با ارزش تر از این حرفاست توبه کن و به خدا گریه کن بخشنده است فراموش کن اینو بدون تو بدترین شرایطم بودی از خدا کمک به خواه به خودش توکل کن

یادت باشه هرچقدرررر هرچقدررررر هرچقدر محتاج بودی ، تن و بدنتو نفروش . اون فقط هیکل و بدنت نیست که به ...

رفت خیلی هم بد غرورم رفت از خودم متنفرم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میلیون بود یا بیست هزار ؟؟ ب نظرم اشتباه کردی تو شرایط بدی بودی دیگه بسه پول ک نگرفتی خودت سرزنش ...

میلیون

یه بغضی تو گلوم ک هر چقدم گریه میکنم خالی نمیشه من فقط دلم میخواد مث بقیه زندگی کنم ولی خانوادم نمیزاره

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

پسره رو اگه نمیشناسی کلا بلاک ملاکش کن حرفشم مهم نباشه واست اینام تقصیر تو نیست نتیجه رفتار خانوادست تو نباید از این بابت شرمنده باشی

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

رفت خیلی هم بد غرورم رفت از خودم متنفرم

بیخیال دختر همه یه اشتباهاتی میکنن . نه من نه هیچ بنی بشر دیگه ای نمیتونه ادعا کنه کار اشتباه نمیکنه

این شد تجربه و درس عبرت . باید یه سری اتفاقا بیفتن تا برا ادم تجربه شه دیگه وگرنه ادم که راه درست زندگیشو پیدا نمیکنه

الان برو یه لیوان چای برا خودت بریز و قضیرو فراموش کن

چندسالته ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

میرفتی سرکار پول شرافتمندانه درمیاوردی بهتر از عکس لختی دادن بود

ای کاش اول همش بخونی بعد نظر بدی عزیزم

بخدا حاضرم صبح تا شب برم سرکار نمیزارن

بیست میلیون ؟ شک نکردی که این پول رو نده ؟ عکس رو با چهره دادی یا نه ؟

ن چون میدونستم میده خیلی وضعش خوبه الانم خواست بده ولی من دیگ نخواستم

عزت نفس پایین حاصل رفتار خانواده و خصوصا پدر هست

ممنون ک درکم میکنی😭😭😭

خوب بود میگفتی دادم ببینم فقط لب و دهنی ؟

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎