2777
2789

چند تا دوست دارید تو دانشگاه ؟

چند تا رفیق صمیمی تو دانشگاه دارید ؟

رنج نمره هاتون ؟

پارتنر دارید اگه اره همکلاسی یا سال بالایی یا کلا یک رشته دیگه هست ؟

هر کدوم رو دوست داشتید جواب بدید

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست که زیاد دارم تو دانشگاه با اکثر بچه های رشته خودم دوستم تک و توک با بچه های رشته های دیگه هم اشناییت دارم

صمیمی 3 تا

معدلم حدود 18 و خورده ای هستش نسبتا خرخونم

خیر ندارم

سال دیگه ایشالله دانشجو میشم میام جواب میدم ولی خیلی شنیدم میگن رل نزنین تو دانشگاه

انشالله دانشگاه واقعا هیچ چیز خاصی نیست ولی خب از مدرسه بهتر هست ولی خیلی توقع زیادی نداشته باش اره منم میخواستم ببینم بقیه دانشجو ها پارتنر دارند یانه خودم فعلا نه

دوست که زیاد دارم تو دانشگاه با اکثر بچه های رشته خودم دوستم تک و توک با بچه های رشته های دیگه هم اش ...

چه خوب من ترم اول هستم دوست دارم چند تا ولی رفیق صمیمی نه ولی با دو نفر کم کم دارم صمیمی می شم ترم بعد رفیق صمیمی م گفت اونم میاد

من رشته های دیگه هنوز زیاد آشنا نشدم فقط از طریق دختر خالم و دایی و پسر خالم یکمی میشناسم بعضی هارو چون اونا رشته های دیگه هستند

من فکر کنم معدلم خیلی پایین بیاد

یک کلاس دو جلسه غیبت کردم خیلی می ترسم که چی میشه البته درس رو فهمیدم ولی خب نمره حضور و غیاب رو میترسم کم کنند

سال دیگه ایشالله دانشجو میشم میام جواب میدم ولی خیلی شنیدم میگن رل نزنین تو دانشگاه

تو دانشگاه هم رل نزنیم در چه مقطعی از زندگی رل بزنیم😐😂

اخه ما کجا میریم غیر از اول مدرسه و بعد دانشگاه و بعد نهایت سر کار

خارجی نیستیم که مثلا باشگاه اینامون مختلط باشه

لاااایک نکنننن😤
تو دانشگاه هم رل نزنیم در چه مقطعی از زندگی رل بزنیم😐😂اخه ما کجا میریم غیر از اول مدرسه و بعد دانش ...

دانشگاه ما اینطوری هست که پسرا با چند تا دختر لاس می زنند همزمان کلا نمیشه بهشون اعتماد کرد

چه خوب من ترم اول هستم دوست دارم چند تا ولی رفیق صمیمی نه ولی با دو نفر کم کم دارم صمیمی می شم ترم ب ...

ترم اول عجله نکن برا دوست پیدا کردن

من رفقای صمیمیم رو طی ترم های مختلف پیدا کردم با دوتاشون ترم دو دوست شدم با یکی دیگشون ترم 3

اصلا نگران این مورد نباش کم کم با همه اشنا میشی

بچه های غیر هم رشته هم سر کلاسای عمومی میتونی باهاشون اشنا شی

اگر خجالتی هستی دانشگاه فرصت خیلی خیلی خوبیه که روی خودت کار کنی و بتونی تعامل کنی با بقیه

بابت معدل هم نگران نباش قشنگ برنامه ریزی کن انشالله تمام نمراتت عالی میشه

منم ترم اول نمراتم انچنان خوب نبود حتی یک 15 هم داشتم

قشنگ برنامه بریز برای خودت سعی کن تمام دروس رو یک بار قبل امتحان بخونی

و نکته ای که تا پایان سال تحصیلی باید یادت باشه برای دروس تخصصی شب امتحانی نباش

عییی اینا جوگیرن

اره بعد پسره اسکرین چت خودش رو با یک پسره دیگه فرستاد تو گروه داشتند در مورد دخترا حرف میزدن که فلان دختر با اون پسر مثلا می ره تو رابطه

ترم اول عجله نکن برا دوست پیدا کردنمن رفقای صمیمیم رو طی ترم های مختلف پیدا کردم با دوتاشون ترم دو د ...

مرسی عزیزم♥️🎀 من یکم تعجب کردم آخه رفتم دیدم اکثرا با هم صمیمی هستند پشمام ریخت چطوری وقت کردند صمیمی بشند حدودا ۱۰ نفر خیلی با هم صمیمی شدند که اهل بیرون و کافه و رل و این داستان ها هستند بقیه نرمال هستند

مرسی عزیزم♥️🎀 من یکم تعجب کردم آخه رفتم دیدم اکثرا با هم صمیمی هستند پشمام ریخت چطوری وقت کردند صمی ...

بچه های ما هم از این گروه ها داشتن

من الان ترم پنجم اون گروه نه تنها کلا از هم جدا شدن بلکه یه دعوای اساسی داشتن که حتی حراست هم ورود کرد

به این گروه ها واقعا نمیشه اعتماد کرد

کلا چون محیط دانشگاه بزرگه همه نوع افرادی اونجا هستن دیگه به هر حال نباید زود با کسی صمیمی شد

اصلا نباید سر این مورد عجله کرد