2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بمنم بگی؟

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
میشه بگی چی شده اسی ؟

بعد ۲ماه نامزدی کارمون به طلاق کشید با مامانش نقشه کشیدن طلاهامو گرفتن الانم بعدیکسال جلب مهریه گرفتم نامرد دیگه نیست پیداش نمیکنم بلاتکلیفم الان تهدیدم میکنن رضایت بدم تعقیبم میکنن قبلا یه بار پسر دیگش طلاق گرفته نامزد اونو تهدید کرده بودن بیچاره از ترسش رفته رضایت داده ولی من گفت حاضرم سرم بره وجواب ظلمتونو پس میگیرین

اگه واقعا راست میگه و واسه نیت بدی نمیخوای یه ربات دارم میتونی از طریقش پیداش کنی اسمش مزاحم یابخ در خواست دوستی بده لینک بدم بهت

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨