2821
2789
عنوان

دال عدس چطوری جا افتاده میشه

80 بازدید | 9 پست

دال عدس درست کردم یه کم آبکیه با اینکه کلی گذاشتم آبش بره ولی حس میکنم جا نیفتاده.

سیب زمینی نگینی کردم.

شما چطوری درست میکنین؟ اینکه من همون اول رب زدم اینطوری شده؟ سیب زمینی رو باید توش له میکردم؟ کلا مدت پختش چقدره؟

سیب زمینی رو باید درسته بندازی بعد له کنی

آب هم زیاد ریختی

دال با آب کم باید بپزه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

اگه آبش زیاده در قابلمه رو بردار شعله رو ملایم کن بزار آبش بخاربشه دال هم لعاب میندازه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیب زمینی رو باید درسته بندازی بعد له کنیآب هم زیاد ریختیدال با آب کم باید بپزه

آره آب زیاد ریختم ولی آبش هم کم شد باز جا نیفتاد مثل دال عدسی که دخترخاله ام میپزه.

تو جنوب اینجوری میپزیم

دال رو تمیز میکنی

میریزی تو یه قابلمه.یه لیوان آب روش میریزی تا جوش بخوره اگه قابلمه پر آب کنی عدست دیر پز میشه

حواست باشه اگه ابش خورد یه نیم استکان دیگه بهش اضافه کن نیم ساعتی باید بپزه شاید هم کمتر

تو یه قابلمه دیگه پیاز داغ خوبی میگیری چند تا حبه سیر هم له کن و بهش اصاف کن با ادویه زردچوبه فلفل سیاه و لیموعمانی و یه قاشق رب

حالا عدس پخته رو به پیاز داغ اضاف کن یه تفت بده بعد اب بریز در حد یه لیوان

یه سیب زمینی پوست کنده درسته هم بندازتوش

۱ ساعتی که پخت همشو له کن نمک بزن ۱۰ دقیقه هم جوش بخوره تمام

دال نباید مث بقیه حبوبات ابپز بشه

باید فقط تو یه کم اب بپزه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

2825
2823
2791
2779
2792