2777
2789
عنوان

باید پول مشتریم رو پس بدم❓️

183 بازدید | 17 پست

من وسایل هنری چوبی میفروشم تو حکاکی یکیشون یکم رنگ پی داد دستگاه سیاهی افتاد اطراف نوشته البته کمرنگش کردم با الکل اوکیه از نظر خودم ولی مشتری الان پیام داده شاکیه میگه خیلی بد شده و فلان🥲درحالی که واقعا مشخص نیست خیلی کم مشخصه

بنظرتون باید پولش رو بهش پس بدم؟و خودم ضرر کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وسیله رو هم پس بگیر و پولشو پس بده

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

آره وسیله رو پس بگیر پولشم پس بده وگرنه باز درگیر صنف و این چیزا میشی دردسر میشه من خودم الان رفتم از یه نفر شکایت کردم ولی اون مسئله حادتره

خدایا مرا در جستجوی آن چه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

مشتری کار باکیفیت شما رو دیده و همونو میخواسته

اگه کیفیت توانی که تحویل دادید با اونی که نشون دادید یکی نیست بله حق با ایشونه و باید هزینش رو بدید و وسیله رو پس بگیرید

یا اگه وسیله رو میخواد بهش تخفیف بدید

مشتری کار باکیفیت شما رو دیده و همونو میخواسته اگه کیفیت توانی که تحویل دادید با اونی که نشون دادید ...

وسیله بدرد من نمیخوره اختصاصی برای ایشون ساختم پولش هم پس بدم وسیله رو پس نمیگیرم🥲