2777
2789
عنوان

ادم معتاد دلسوزی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 32 پست

معتاد ، مجرم نیست ، بیماره

و یکی از اصلی ترین دلایل مصرف هم همسر بد هست یعنی ممکنه در بیمار شدن کسی که قبل از شما اعتیاد نداشت ، مسیول باشید

نگاه قضاوت و خودخواهانه را کنار بگذارید و با حمایت و همدلی با بیمارتون همراهی کنید

آیا شما کسی که دیابت داره رو مقصر میدونی یا قضاوت میکنی ؟ اگر بله که حرفی نمیمونه

بیشتر از همیشه به کمک و درک شما نیاز داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اطرافیان منم همینطوری بود ولی الان حس میکنم مغزش اسیب داده افسرده

آره دیگه تاثیر میذاره من داداشم جایی نمی رفت الان خدا رو شکر همه جا میره هر هفته آرایشگاه میره چقدر به تیپش اهمیت میده چقدر میگه و میخنده خدا به همه معتادها و خونواده هاشون کمک کنه

معتاد ، مجرم نیست ، بیمارهو یکی از اصلی ترین دلایل مصرف هم همسر بد هست یعنی ممکنه در بیمار شدن کسی ک ...

از ده سال قبل من اعتیاد داشته و زندگی قبلیشم با ی بچه سر همین موضوع بهم خورده ک البته من تازگی متوجه شدم

از ده سال قبل من اعتیاد داشته و زندگی قبلیشم با ی بچه سر همین موضوع بهم خورده ک البته من تازگی متوج ...

پس حق با شماست ، ولی بعنوان همسر فعلی ، رفیق یا حتی یک غریبه تا میتونی کمکش کن

ترک کردنش بیشتر داغونش میکنه

کمی ایثار بخرج بده خداوند توی زندگیت برکت میندازه شک نکن

در ضمن اعتیاد داشتن همسر ، به هیچ عنوان دلیل طلاق نیست در دادگاه مگر اینکه خطر جانی براتون پیش آورده باشه

پس حق با شماست ، ولی بعنوان همسر فعلی ، رفیق یا حتی یک غریبه تا میتونی کمکش کنترک کردنش بیشتر داغونش ...

حق طلاق دارم .. بعدش جدا از اون شیشه توهم زاست.. مخصوصا ب زنشون شک میکنن ..

داداشتون چطور شد ک ترک کرد؟

خودش زیاد تمایل نداشت همه میگفتن خودش نمیخواد پولتون رو هدر میدین، خودمون پول گذاشتیم رو هم دامادمون بردش کمپ بعد از اونم دوباره پول گذاشتیم رو هم شش ماه رفت تی سی، تی سی خیلیییی تاثیرگذار بود روش دوره های روانشناسی خوبی داشت

حق طلاق دارم .. بعدش جدا از اون شیشه توهم زاست.. مخصوصا ب زنشون شک میکنن ..

بله ، شیشه عوارض ابتداییش :

شک و پارانویید

خود شیفتگی و اختلال دوقطبی

شیدایی و احساسات بالا و پایین

تصمیمات انی و غیر عادی و اغلب اشتباه

توهم خداانگاری و برعکسش خدا انکار خدا ( یا فکر میکنند واسطه خدا هستن و هرکاری میکنن دستور خداست و با اجنه ارتباط دارند یا انکار میکنند خدارو و فکر میکنند زندگیشون تحت تاثیر دعا و جادو داره کنترل میشه )

اسکییزوفرنی و ....

و اغلب این عوارض اگر بموقع کنترل نشن برای خانواده همسر و فرزند بسیار خطرناک هستند

پیشنهادی اینه به جامعه نارانان ( خانواده های آسیب دیده از رفتارهای یک معتاد ) بپیوندید

انشالله که آرامش زودتر بر شما و پاکی بر همسر شما اتفاق بیوفته و مانا شه