هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32744 عنوان سختی بچه داری تاشش ماهگیه یا بیشتره اون سختی اصلیه رومیگما | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 45 پست خخخخ بخدا دیگ خستم هنوز ۳ ماه ونیمشه زمان دیر میگذره هم دوس دارم این سنشو هم .. هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. دیروز | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزناز96 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 814 یه مدل بالشتکی هس بندش مثل کیف دیدم میندازن کول بچه وقتی میخوره زمین دیگه به سرش ضربه نمیخوره آره هست ولی بعضی وقتا ممکنه جلویی بیفته بغلی بیفته بالاخره باید مواظب بود ممکنه بره خدایی نکرده از پله بیفته
گیسوطلا۷۷ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 3461 اگه برای مثال بخاییم درسیو شروع کنیم توخونه از ۶ ماهگیش میشه یا یکسال دوسال ب بعد؟؟ شرو کن ولی نمیزاره بخونی مونده ب بچه که نااروم باشه بدقلق یااروم
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 3447 چرا چنتا چنتا میارن بچه پس..چجوری میتونن اره بسپاری مادرت صغرا کبری یا مهد بمونه صبح تا شب تو بری سر کار
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32744 من خودم نینی ندارم حرفمامانمو بهت میزنممامانم میگه سختی بچه داری من وقتی شروع شد که رفتی مدرسه و انق ... چ عجیب ..چرا مدرسه مگ چجوری بود منم از بعد ب دنیااومدنش همون روزای اول تصمیم گرفتم تک فرزند باشه 🫠😄 هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32744 مادر؟ خواهر ؟ کسی نیست ؟ مادر راهش دوره اون دنیاسخاهرمم میگه مننمیتونم بیام تو بیار بچه رو خونشون خب نزدیک خونه ما نیس که چجوری ببرمش..۲۰ دقیقه فاصلس باماشین باید ببرم بزارم بعد چیکار کنم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32744 بعد از شش ماهگی بهتر میشه یه کم بهتر قلقش دستت میاد. دو سه سالگی بهتره چون درسته که شیطونه و باید مو ... کامل توضیح دادی مرسی ازت هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 10037 چ عجیب ..چرا مدرسه مگ چجوری بود منم از بعد ب دنیااومدنش همون روزای اول تصمیم گرفتم تک فرزند باشه 🫠 ... من به شدت رو درسم حساس بودم هیچکس نباید میومد خونمون تی وی نباید روشن میشد جایی نباید می رفتیم همهچی باید به بهترین شکل انجام میشد 🤣 She is working on a bio…
آسمانااا عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 38 اگه برای مثال بخاییم درسیو شروع کنیم توخونه از ۶ ماهگیش میشه یا یکسال دوسال ب بعد؟؟ برو بالاتر
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 1826 اگه برای مثال بخاییم درسیو شروع کنیم توخونه از ۶ ماهگیش میشه یا یکسال دوسال ب بعد؟؟ از زماني كه بزاري مهد و بعد مدرسه، در روز چند ساعت ميتوني به كارايي كه ميخواي برسي
سما۱۳۹۴ عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 15147 خخخخخخ.... 6 ماهه جک گفتی...از وجودش کوچک بودنش لذت ببر.. شیردادنش ...بغل کردنش
آلما00 عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 10627 تمومی نداره از وقتی دنیا میاد مسولیت با خودش میاره و سختی هم شیرینی اما از ۶ ماه دیگه کولیک و دلدرد ش تموم میشه آرومتر میشه از ۲ سال به بعدم دیگه از پوشک میگیری شبم دیگه مثل بزرگسال میخوابه
فرنازجان عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 17104 برای من که چندماه اول بود.بچه باید یکسره بغلت باشه..شب ونصف شب گریه ودل درد وبیقراری...ولی وقتی ۷.۸ماهه شد.هم آروم تر شد نمیخواست همش بغلم باشه.خودش مینشست..دیگه گریه نمیکرد..سرش با اسباب بازی وتلویزیون گرممیشد.آزادتر شدم پارسا پسرمامان😍