2777
2789
نه روی بیشعوری و هرزگی و شل بودن تعهد مردا انگار خیلی حساب باز میشهمسئولیت کار زشت مرد ها رو جامعه ک ...

انگار مرد هیج کنترلی روی خودش نداره

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار مرد هیج کنترلی روی خودش نداره

دقیقا انسان زدایی میشه از مردا

من خودم اگه مرد بوده از همچین حرفایی خیلی ناراحت میشدم که چطور من و از یک حیوان که با یاد گرفتن چند تا چیز کوچیک میتونه غریزه اش رو کنترل کنه کمتر میبینه جامعه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نه روی بیشعوری و هرزگی و شل بودن تعهد مردا انگار خیلی حساب باز میشهمسئولیت کار زشت مرد ها رو جامعه ک ...

خیانت هیچ وقت کاملا تقصیر مرد یا زن نیست

اون ۲ نفری که خائن هستن هر دو سهم یکسانی دارن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

از مردی که باهاش ازدواج کردن و سند عقدنامه رو امضا زده انتظار وفاداری و تعهد ندارن اون وقت از زنای تو کوچه خیابون انتظار دارن...اگه انقدر ازدواج بی در و پیکره خب چرا ازدواج کنی ازدواج سفید کن و همچنان چشمت به خوب بودن زنای غریبه باشه وقتی انقدر ارزش ازدواج پایینه...هر چند تعهد هیچ ربطی به ازدواج و غیر ازدواج نداره اما تو این جامعه پر از تضاد و کلیشه هست میگن طرف شوهرت نیست دوست پسرته اگه خیانت کرده شوهرت نبوده که انتظار وفاداری نمیشه داشته باشی اما همین مرد وقتی شوهر طرف میشه نمی دونم چی میشه که بازم ازش نباید انتظار داشت و محتاج رحم و مروت زنای غریبه باید شد!!!!

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

از مردی که باهاش ازدواج کردن و سند عقدنامه رو امضا زده انتظار وفاداری و تعهد ندارن اون وقت از زنای ت ...

کاش میشد صدبار لایکت کنم😂❤️

خیانت هیچ وقت کاملا تقصیر مرد یا زن نیستاون ۲ نفری که خائن هستن هر دو سهم یکسانی دارن

اخه ببینید اون شخص سوم رو من تایید نمیکنم اصلا ها دارم میگم کسی که با اگاهی به شخص سوم بودنش میره توی یک رابطه عزت نفس پایینی داره و خودش و لایق یک ارتباط درست نمیبینه اما به کسی خیانت نمیکنه حقیقتا

چون اون خانم کسی نیست که رفته توی محضر هیفده تا امضا داده که با کسی توی یک رابطه باشه ،جشن گرفته و به همه رابطه اش و اعلام کرده توی اون جشن و... اون خانم به خودش داره ظلم میکنه اما اون اقا داره به همسرش ظلم میکنه مستقیما

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ببین منم بد میاد میگن زن خراب هیچکار و مقصر مردهبه هر حال هر دو مقصرند اما بعضی جاها زن خراب مقصر تر ...

کسی که متعهده گناهش بیشتره

هرکس از وظیفه ای که خدا به عهده ش گذاشته سرپیچی کنه باید پاسخگو باشه ، چه مرد با کنترل نکردن نگاه چه زن با جلوه گری جلوی نامحرم

فرافکنی نمیشه کرد

تو شوهرت رو نگه دار و.... فقط به درد دعوا با بقیه میخوره

به درد این دنیا میخوره

چه حرفای بی سر و ته ای میزنید ک هرکسی عقاید خودشو داره

اصلا این قضیه هیچ ربطی ب عقاید نداره

یه سری خانوما میان میگن مردا ذاتشون اینه و ..یه جوری میخوان کار شوهرشون توجیح کنن

مرد مگه حیوونه ک ذاتش این باشه، حتی راجب حیواناتم بخوایم تحقیق کنیم بعضیاشون در نبود جفتشون از غصه میمیرن چه برسه ب خیانت

منظور اینه ک کسایی ک خیانت کردن فک نکنن شوهرشون یه طفل معصوم گول خوردس،،باید بفهمن اون مرد هم هرزه ای بیش نبوده نه اینکه بگن اون ذاتش اینجوریه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!