2777
2789

خیلی اخلاق گندیه نمیدونم چجوری ترکش کنم

حتی نیم ساعت هم دیر بیدار بشم دیگه کل اون روز رو نمیخونم

بردگـی یعنی اینکه یک شخص دیـگر تصمیم بگیرد تو چـقدر و چه انـدازه آزاد باشی

من پارسال اینجوری بودم دیر بیدار میشدم کلا نمتونستم بخونم ولی چند روز با اینکه دیر بیدار شدم خوندم ساعت ۱۰ بیدار شدم ولی بازم ۱۰ ساعت خوندم

به دیر بیدار شدن نشدن نیس از تایم درست استفاده کنی ساعت مطالعه تو بالا نگه میداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمال گرایی شاید این ساعتم که خوبه کلی دیگه وقت داری من بعضی روزا کامل تا ظهر میخوابیدم و استراحت میک ...

کنکوری بودی ؟چی قبول شدی؟

منم تایم خوابم خیلی مشکل داره

از ۱۰ اینا تازه شروع میکنم تا ۱ ۲ ولی همه میگن باید از ۷ ۸ شروع کنی ولی من نمیتونم تایم خوابمو درست کنم🥲چه غلطی کنم

من پارسال اینجوری بودم دیر بیدار میشدم کلا نمتونستم بخونم ولی چند روز با اینکه دیر بیدار شدم خوندم س ...

جدی میشه یعنی از الان شروع کنم ۸ ساعت رو بخونم؟

کنکوری بودی ؟چی قبول شدی؟منم تایم خوابم خیلی مشکل دارهاز ۱۰ اینا تازه شروع میکنم تا ۱ ۲ ولی همه میگن ...

هر جور خودت راحتی از روزت استفاده کن

منم خیلیا رو میدیدم میگفتن حتما حتما باید صبح زود بیدار شی. البته صبح زود بیدار شدن خیلی بهتر از شب بیدار موندنه ، شب بیدار موندن به مرور زمان افسردگی میاره، ولی خب من هر کاری کردم نتونستم دیگه. پس یه جور دیگه برنامه ریختم اتفاقا بد هم نبود.

من چند سال پیش کنکور دادم انسانی بودم روانشناسی دولتی قبول شدم

هر جور خودت راحتی از روزت استفاده کن منم خیلیا رو میدیدم میگفتن حتما حتما باید صبح زود بیدار شی. ا ...

افرینننن

کنم روان و حقوق خیلی دوست دارم