2777
2789

نظر ندیم یابااحتیاط ترنظر بدیم

یادمه مجرد بودم همش رفتارخواهرم باشوهرش را نقدمیکردم ولی الان که ازدواج کرده ام میفهمم چقدر نقدام چرت بود

تواین سایت میبینم طرف مجرده میاد درس شوهرداری میده به بقیه

یا بچه نداره میادبچه داری یادمیده

میگین لازم نیست خودمون تجربه کرده باشیم من میگم لازمه.صرف دیدن ازبیرون به آدم آگاه لازم رو نمیده.نسل جدید واقعا اعتمادبه نفس کاذب دارن فکر میکنن چون تواینترنت همه چی دیدن وشنیدن همه چی دون هستند.بابا یه کم شک کنیدبه خودتان به دانش سطحی تان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا تجربه یه بحث هست علم اون موضوع رو نداشتن یه بحث دیگه ...طرف اینجا چنان با قاطعیت در مورد مسائل پزشکی و دارو نظر میده که با خودت میگی مطبش کجاست یه سر برم و جالبتر اونکه راهنمایی غلط با اعتماد به سقف ... متاسفانه ما یاد نگرفتیم راحت بگیم بلد نیستم ، نمیدونم ، علمشو ندارم ...حتما باید یه نظری بدیم ...و بدتر از اون هم زمانی که اصلا ازت نظر نخواستن یا اینجا خانمها خیلی وقتا او تاپیکا مورد سوال استارتر رو جواب نمیدن و در مورد چیزی که ازش نظر نمیخوان نظر میدن

امید آخرین چیزیست که میمیرد

من یک روانشناسی میرفتم

سرشناس و بسیار گرون

بعد سهجلسه بحثمون شد

من راجع به پسرم و رفتارامون صحبت میکردم ایشون راه حلای ارمانی میداد هی من تو ذهنم میپرسیدم یعنی این بچه داره خودش اخه این پرت و پلاها اصلا اجرایی نیست

اخر سر از منشیه پرسیدم مطمئن شدم نداره اصلا ازدواج نکرده

دکتری که درسشو خونده هم بدون تجربه بدرد نمیخوره چه برسه بقیه ادما

مامان دوتا گل پسر

من یک روانشناسی میرفتمسرشناس و بسیار گرونبعد سهجلسه بحثمون شد من راجع به پسرم و رفتارامون صحبت میکرد ...

مثلا چه راه حل های آرمانی ؟

منم دخنرمو میبرم روانشناس از اون نظر میخوام بدونم راه حل هاش چی بوده

من یک روانشناسی میرفتمسرشناس و بسیار گرونبعد سهجلسه بحثمون شد من راجع به پسرم و رفتارامون صحبت میکرد ...

والا .من حتی پزشک زنانموکه مجردبود عوض کردم روانپزشک که جای خود داره میگفتم من سرسقطم خیلی درد کشیدم میگفت چه نازنازی مگه سقط درد داره😐

مثلا چه راه حل های آرمانی ؟ منم دخنرمو میبرم روانشناس از اون نظر میخوام بدونم راه حل هاش چی بوده

من پسرم خیلییی بد غذا بود حبوبات و گوشت و سوپ و خورشت و ... نمیخورد

فقط پلو ساده و تخم مرغ

میگفت یک هفته مداوم عدسی بپز مجبور میشه بخوره

بعد پسر من لببببب نمیزد همون پلو و تخم مرغم با زور میخورد

بهش گفتم شما خودت بچه داری بچه دوساله دو وعده نخوره زیر چشماش کبوده من چجور غذا ندم

در صورتی که مشکل پسر من ترس از تجربه طعم جدید بود خودم تو کتابا پیدا کردم و مشکلشو تا ۸۰ درصد حل کردم

متاسفانه من اصلا به روانشناسا اعتماد ندارم دیگ با عرض شرمندگی از متبحراشون

مامان دوتا گل پسر

من پسرم خیلییی بد غذا بود حبوبات و گوشت و سوپ و خورشت و ... نمیخوردفقط پلو ساده و تخم مرغمیگفت یک هف ...

آرمانی نبوده این ...احمقانه بوده واقعا

حق داشتید ...