2777
2789
عنوان

دیدم همه دارن ماجرا روز مادر رو میگن گفتم منم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 72 پست
خیلی جالب بود . ولی از اون جالب تر سیاست و زیرکی شما بوده 😅😍 حالا اگه من بودم باید توی چشم مادرشوه ...

حقیقتا چند باری که ی کار همسرم که خیلی حس خوبی گرفته بودم بقیه خیلی گفتن که

خوشحالیتو جار نزن ، چشم میخوریو ، بعضیا زندگیشون خوب نیست غبطه میخورن گناهش گردن توعه و فلان .

گفتنش هم از اصل این قضیه کم میکرد برای همین ترجیح دادم دیگه نگم

ارزو های بزرگ ، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتونم تهرانی هستی؟؟ اینطوری متوجه شدم ک پدر و مادر شما هم تهرانن ولی عزیزم چرا حضوری نرفتید پیش ما ...

نه عزیز

پدر و مادر من و پدر مادر ایشون جفتشون تو یک شهرن

هممون اصالتا مال اونجاییم

همسرم برای ازدواج برگشت شهرمون منو خاستگاری کرد رفت

ازدواج هم اومد دست منو گرفت اورد تهران

ارزو های بزرگ ، 

عالی بود آفرین عروس خانم.از هر دو خانواده دورید؟شهر هاتون منظورم

اره دقیقا

درواقع جفتمون مال یک شهریم ولی دیگه بخاطر همسرم بعد از ازدواج منم اومدم تهران

ارزو های بزرگ ، 

اول از همه اینکه خدا به پدر با فهم و کمالاتتون طول عمر با عزت بده و سایشون همیشه بر سرتون باشه.دوم ا ...

واقعا پدرم مردی بود که دیگه تو زندگیم نمیبینم

پدر منم تروماهایی مثل همسرم داشت ولی هرچی تو خانوادش میدید برعکس عمل میکرد.

اینکه ادم خودش به این فهم میرسه خیلی حرف داره تا منی که از پدرم اموزش دیدم

ارزو های بزرگ ، 

دستت درد نکنه ولی گل اپارتمانی حس میکنم انچنان هدیه محسوب نمیشه

من مامانم عاشق بنسای بود ، من خیلی از زبونش میشنیدم که گله رو دوست داره

برای مادر همسرم ولی بنظرم بازم عالی شد

اینکه همسرم بالافاصله رضایت داد خیلی خوب بود برام حالا هرچی باشه

ارزو های بزرگ ، 

من یه چیز جالب براتون بگم.من دوسال اول ازدواجم همسرم چیزی نمی گرفت می گفت روز مادره نه زن من برام ع ...

چه جالب که روز مادر خیلی براتون مهم تر از تولده ... اتفاقا خیلی عرفانی تر بنظر میاد

ارزو های بزرگ ، 

خداروشکر همسرت و مادر ش هم ادم سالمی هستند من واسه مادرشوهرم روز مادر گل بردم خواهرشوهرهام دعوا راه ...

نگاه همسرت به کارت چجوری بود؟

اخه منم در اخر به اسم همسرم شد ولی انگار نگاه همسرم به من تغییر کرد

ارزو های بزرگ ، 

ما جفتمون تو یک شهرستانیمهم من و خانواده من هم همسرمولی همسرم رفت تهران از ۱۸ دیگه برنگشت ، فقط اومد ...

اها خوشبخت بشین

ولی تو واسه خانوادش اصرار نکن .دو روز دیگه نمیتونی جمش کنی شوهرتو انقدر ادعا میگیره.ما دیشب رفتیم بیرون فکرکردم الان ب مامانش میگه دیدم نگفت منم نگفتم ولی اگه میگفت من بدم نمیومد نگو کادو بخر ولی خرید غر نزن تو چیزی رو بهش نگو تو هیچ موردی نکو بریم شام خونشون ولی شوهرت گفت برو تو پیش قدم نشو تو هیچی واسه خانوادش یا واسه هرکی دیگه فقط میتونی واسه خانواده خودت پیش قدم بشی

عزیزم همه ی رفتارهای بچه ها به طرز تفکر پدرمادرشون برمیگرده، تو بچگی فقط اونا هستن که میتونن بهمون خ ...

حتما

اصلا این گامه برداشته شد من یکی خیلی خوشحال شدم

ولی جدی از دیدگاه تروما بهش نگاه نکرده بودم

ارزو های بزرگ ، 

نگاه همسرت به کارت چجوری بود؟اخه منم در اخر به اسم همسرم شد ولی انگار نگاه همسرم به من تغییر کرد

همسرم اون موقع یک خواهر ذلیل بود الانم هست ولی نه به اون شدت هر چی خواهرش بگه قبوله ........