2777
2789
عنوان

دیدم همه دارن ماجرا روز مادر رو میگن گفتم منم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 72 پست
همسرم مهندس مکانیک هست و کلا خیلی فنیه! سپردم برادر شوهرم یه جعبه ابزار با کلی ابزارهای مورد نیازش ...

شوهر منم فنی هست ولی خودش همه چی داره. حتی دریل برقی و شارژی.

تا چقدر هزینه کردی؟

چه ابزاری هست که مفید بود؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه چیز جالب براتون بگم.من دوسال اول ازدواجم همسرم چیزی نمی گرفت می گفت روز مادره نه زن من برام عجیب بود تااینکه دیدم کلا رسم خانوادگیشونه.من خودمم باورم شده بود دیگه ولی ما برعکس اسی تولد اصلا برامون مهم نبود و هیچوقت کسی اهمیت نمی داد ولی خاتواده همسرم خیلی مهنه براشون و الان ده ساله عروسشونم تولد خودم بچه هام و همسرم همشون زنگ میزنن و تبریک میگن و چون راه دوریم هروقت بریم هدیه هاشون آماده اس.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
این قضیه مال ده سال پیشه.... هزینشو یادم نیست

الهی همیشه خوشبخت باشین عزیزم🥰

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

افرین اینجوری یادش دادی امادفعات بعدبه همسرت بگومیتونه کادوهم بخره پست کنه

من سال قبل موقع نامزدی براش هدیه پست کردم تهران تو تاپیک هم گفتم

ولی موضوع این بود سر تایم روز اسنپ تحویل نمیده ، و حتی تایمی میاره دم خونه که ممکنه طرف خونه نباشه

جدا از اون بین ۲۰ لایه کارتون بد شکل مجبور کرد بپیچمش

کلا ی دردسریه هدیه از راه دور خریدن🥲

ارزو های بزرگ ، 

کنجکاوم روز زن برای شما چیکار کرد

حقیقتا من چند بار اینجا راجب کارایی که گاهی همسرم برام میکرد پست گذاشتم

دیدم خیلیا مخالفت کردن

گفت خوشحالیتو جار نزن ، چشم میخوریو ، بعضیا زندگیشون خوب نیست غبطه میخورن گناهش گردن توعه و فلان .

دیگه تصمیم گرفتم از جزئیات شخصی چیزی نزارم

ارزو های بزرگ ، 

خداروشکر همسرت و مادر ش هم ادم سالمی هستند من واسه مادرشوهرم روز مادر گل بردم خواهرشوهرهام دعوا راه انداختن تازه از راه رسیدی ما خودمون بلد بدیم روز مادر ببریم و فلان.... حالا نه سال عروسشونم فقط یکبار برای مدرشون روزمادر همه با هم جمع شدن ولی اون سال من و همسرم تنها رفتیم روستا واسه روز مادر کلی اختلاف انداختن و موارد اینچنینی که پشت دستمو داغ کردم محبت بی جا نکنم

واقعا آفرین بهت صد آفرین به تربیت پدرتو آفرین به مردی که به زنش بها داد و حرفشو گوش کرد و یکدندگی و ...

اره من هنوز نفهمیدم علت این شونه خالی کردنا چیه

ولی ی چیزی که هست اینه خانواده همسرم ۳ تاپسرن و مادر پدر همسرم

کلا کل خانواده بر پایه مرد بزرگ شده که خیلی تو جو احساسات و ذوق های اینجوری نبودن

کنار این پدر شوهرم تو کل زندگیش دنبال پول جمع کردن برای پسراش بوده ، الان هم خیلی ملک داره

همسرمم تا زمانی که دانشجو بود و پول از باباش میگرفته چون وسعش نمیرسیده هدیه ای نمیگرفته. الان گویا تمام بلوکه های ذهنش بر اساس اون بالا اومده

ارزو های بزرگ ، 

نفهمیدم خونه هاتون کجاس

ما جفتمون تو یک شهرستانیم

هم من و خانواده من هم همسرم

ولی همسرم رفت تهران از ۱۸ دیگه برنگشت ، فقط اومد از من خاستگاری کرد رفت

برای تایم ازدواج هم دست منو گرفت اورده تهران

الان جفتمون تهرانیم ولی خانواده هامون شهرستان

ارزو های بزرگ ، 

اره من هنوز نفهمیدم علت این شونه خالی کردنا چیهولی ی چیزی که هست اینه خانواده همسرم ۳ تاپسرن و مادر ...

عزیزم همه ی رفتارهای بچه ها به طرز تفکر پدرمادرشون برمیگرده، تو بچگی فقط اونا هستن که میتونن بهمون خوب و بد رو تفهیم کنن
خداروشکر که باهات راه اومده و دنبال اینه که بهتر بشه
اگه هم یه روزی برات چالش پیش اومد تنها برو مشاوره و ازش راهنمایی بگیر تا ببینی چطور بهتره رفتار کنی

همین که همسرت پذیرای تغییر هست عالی و کافیه
شما قلق دستت بیاد زندگی عالی پیش میره