2821
2789
عنوان

شکایت اینترنتی

447 بازدید | 69 پست

تو برنامه های مجازی یکی به من پول واریز کرد گفت میخام پنجاه هزار برم به یکی گفتم به من بده و یه مبلغ دیگه ازاونموقع به خانم هست هی میگه ازت شکایت میکنم کلاهبرداری و...شکایت میکنم میگم بابا کیه می زده بده براش برمیگردونم نه میرم شکایت میکنم میکشونم دادگاه و....هزارتا حرف و توهین دیشبم اخرشماره منودراورده که بازم شمارتو درمیارمو....الان چیکار میشه کرد بنظرتون؟

هرچع ایدخوش اید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که نفهمیدم کی کلاه کی و برداشته

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
من که نفهمیدم کی کلاه کی و برداشته

یه خانمی به من پول زد بعنوان صدقه گفت چون وضعت بده و دستفروشی و....ازاونموقع یه خانم اومده که توگلاهبرداری از احساسات استفاده میکنید میرم شکایت میکنم و...میگم خب پول هرکی زده برمیگردونم بخودش انگار نه انگار

هرچع ایدخوش اید
یه خانمی به من پول زد بعنوان صدقه گفت چون وضعت بده و دستفروشی و....ازاونموقع یه خانم اومده که توگلاه ...

بره شکایت کنه شکایتش به جایی نمیرسه مگه چاقو گذاشتی زیر گلوی کسی یا اینکه اخاذی کردی

...

بره شکایت کنه شکایتش به جایی نمیرسه مگه چاقو گذاشتی زیر گلوی کسی یا اینکه اخاذی کردی

ازدیروز هی تهدید رفته نمیدونم از کجا شماره منو درآورده میگه من بخوام شماره اجدادتم درمیارمو....میگشونمت دادگاه ووو...من تودادگاه کارمیکنم و...هزارتا هم حرف بعدشم زودحرفشو پاک میکنه

هرچع ایدخوش اید
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز