2821
2789
عنوان

شکایت اینترنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 69 پست
بلاکش میکنم هر پستی میزارم میاد چرتوپرت میگه هی اعصابمو خراب کرده

پست هم نزار برنامه گهواره رو پاک کن اه چه ادمایی پیدا میشن انگار کسی مجبورشون کرده کمک کنن بگو تو واسه رضای خدا دادی دیگه چی میگی

...

پست هم نزار برنامه گهواره رو پاک کن اه چه ادمایی پیدا میشن انگار کسی مجبورشون کرده کمک کنن بگو تو وا ...

عکس از شرایط خونم گذاشتم وضعیتمم بده دست فروشی میکنم هزارتا حرف زد هزار تا هی میگه شکایت میکنم شکایت میکنم راستینش خیلی میترسم اون خانما خودشون گفتن شماره کارت بفرست پول میزنیم

هرچع ایدخوش اید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عکس از شرایط خونم گذاشتم وضعیتمم بده دست فروشی میکنم هزارتا حرف زد هزار تا هی میگه شکایت میکنم شکایت ...

نترس چیزی نمیشه مگه زورکی خواستی ؟ یا اخاذی کردی نه خودشون با سن قانونی عاقل و بالغ پول برات زدن

...

نترس چیزی نمیشه مگه زورکی خواستی ؟ یا اخاذی کردی نه خودشون با سن قانونی عاقل و بالغ پول برات زدن

نمیدونم که میگم شاید آشنا داشته باشه هزارتا مدرک درست کنه نمیدونم شمارمم دیروز ازکجا پیدا کرد خیلی میترسم دستو پاهام یخن ازدیروز

هرچع ایدخوش اید

هرچقدر میگم بده برمیگردونم هرکس باشه بامدرک نشون بده انگار نه انگار

هرچع ایدخوش اید
هرچقدر میگم بده برمیگردونم هرکس باشه بامدرک نشون بده انگار نه انگار

الان برات از کسی هم پرسیدم میگه اگه فقط بخاطره شرایط مالی بدت برات فرستاده و واقعا شرایط مالیت بده نمیتونه هیچکاری کنه

...

الان برات از کسی هم پرسیدم میگه اگه فقط بخاطره شرایط مالی بدت برات فرستاده و واقعا شرایط مالیت بده ن ...

بله خونمم هست همه چیم هست مریضیم هست

هرچع ایدخوش اید
نمیدونم که میگم شاید آشنا داشته باشه هزارتا مدرک درست کنه نمیدونم شمارمم دیروز ازکجا پیدا کرد خیلی م ...

شمارتم خب اگه واقعا تو دادگاه و اینا باشه راحت میشه در اورد با استفاده از اسم و فامیلت که شماره کارتت رو فرستادی

...

الان برات از کسی هم پرسیدم میگه اگه فقط بخاطره شرایط مالی بدت برات فرستاده و واقعا شرایط مالیت بده ن ...

میگه کلاهبرداری برای همه شماره کارت فرستادی پول بزنن عکس خونتومیزاری ترحم بخری

هرچع ایدخوش اید
جوابشو نده ولی اگه دادی میگفتی میخواستی ندی مگه زورت کرده بودم یا تهدید کرده بودم که حتما باید بدی؟

هی میگه کلاهبرداری منو مسخره میکنه آره با غده زیر دستت میخای بیای آخه من مریضم ..هرچقدر میگم بامدرک بزار کی برام پول زده برمیگردونم خیلی بیشعوره

هرچع ایدخوش اید
جوابشو نده ولی اگه دادی میگفتی میخواستی ندی مگه زورت کرده بودم یا تهدید کرده بودم که حتما باید بدی؟

ازاون آدم بپرس قبلش زنگ نمیزنن که خانم فلانی پولشو میخاد برگردونین منم برگردونم یانه باید رضایت بگیرم ؟؟

هرچع ایدخوش اید
خب بعدش چی میشه هی میگه شکایت میکنم کلاهبرداری و...میگم خب بده بزنم حسابش انگار نه انگار

نترس بابا مگه بزور داده خودش داده 50تومان پولی هست بگومزاحم بشی میرم شاکیت میشم یایرو شاکی بشو

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز