2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 102 پست
ماشاءالله بهشولی پسر من انقد میفهمه انقد درک داره یه حرفایی میزنه که همه شاخ در میارن از دستش ولی ای ...

نه این حرف زدن بلد نیس

میگم بریم جیش خودش میدوه

بچگونه میگه

اما حرفاش در ند ۱۰تا کلمه شاید بشن

سرده یا بابا ماما

حموم ی چن تای دیگه

ولی بهش بگم فلان چیزو بیار میدونه

ی کارای شیرینی میکنه میدونه کجا باید بشینه خوراکی بخوره

فضولم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه نمیشه صبر کنم دیگمیترسم آمادگی پیدا نکنه کلاشوهرم بهم فشار میاره ک بگیرمش.عید هم میریم شهرستان خ ...

عزیزم هیچ بچه ای پوشکی نمونده بالاخره همه رو گرفتن

فقط اینو بگم از پوشک گرفتن خیلی مهمه مشاور به من گفت زود یا بد بگیری از پوشک ممکنه باعث بشه تا سال ها شب ادراری بگیره اینکه کی میخوای بگیری به خودت و شرایط بچت بستگی دارهمن تجربه خودم گفتم صرفا ولی حواست باشه که خیلی مهمه حتی مشاور میگفت خیلی از افرادی که تو بزرگسالی خسیس میشن برمیگرده به از پوشک گرفتنشون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیز الان فصل سرد هست نباید بچه از پوشک گرفت

باید گوش کنی تا خودت الکی علاف نشی بچه هم الکی اذیت نشه

خرداد ماه بگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چطوری گرفتی ؟روز و شب رو با هم گرفتی ؟چقدر طول کشید ؟خودش آمادگی داشت؟

من پسرم چهار سال نلمه پوشک شب می کنم. چند بار خودش اصرار کرد من پوصک نکنید بزرگ شدم. ولی چون مایعات زیاد میخورد جرات نمیکردم پوشکش همیشه پر بود. چند بار باز گذاشتم دیدم نکرده روز سوم و چهارم خودش خیس کرد .منم ذیگه تو شرایط مساعد این موقعیت نبودم دوباره پوشک میکنم ی وقت جیش می کنه ی وقت نمی کنه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

چطور فهمیدی آمادگی پیدا کرده؟

خودش دقیقا تولد 4 سالگی اش میخواست پوشک در بیاره و نمیخواست پاش باشه منم گفتم باشه در میارم ولی باید جیشت بگی و اینا اونم گفت دو روز طول کشید کامل یاد بگیره البته شد دو سه باری که لزش ریخت یعنی تا به خودش بجنبه ریخت ولی حتی اون شبم دیگه پاش نکردم و خودش دیگه میگفت فقط یه هفته چون تایمش دستش نیومده بود زود میگفت ما ده دقیقه میرفتیم تو دستشویی میموندیم تا جیشش بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اصلاااا دعواش نکن اما چهرتم جوری نباشه که موافقی یا حالا ممکنه ادم گاها از کار بچه خندش بگیره بهش بگ ...

فکر کردی بااین حرفا رام میشع ؟یک ماه تابستون وقت گذاشتم زبون نفهمی کرد

الانم این حرفا بذارم از سوراخ موش هم شده یچیز پیدا میکنه میخوره میگه جیش کردم خوراکی برداشتم ...انقد شره پسرم که نگو ..بجااینکه ما اونو تهدید کنیم اون همش داره مارو تهدید میکنه خخخ

پروسه ی سخت و اعصاب خوردکنیه قید فرش و مبلاتو بزن عید بده بشورن برات.

یه لگن بهتره به نظرم تا قصری چون راحت تره.

من دخترمو شب پوشک میکنم بیرون رفتن هم همینطور چون اذیت میشه تو خواب بیرون خونه هم عادت نداره فقط خونه خودم رو میاد رول گن خودش فقط...

دیگه تا بزرگتر بشه و عادت کنه طول میکشه.

فقط حتما براش جایزه و تشویقی بذار ببین چی دوست داره.

اوایل ممکنه یبوست بگیره چون یکم میترسن از این کار.

اگه تو شلوار جیش کرد دعواش نکن که بدتر میشه...

بگو پوشک تموم شده نداریم بابا هم نمیخره!

تو بزرگ شدی دیگه نباید پوشک بپوشی مرد شدی برای خودت.

گولش بزن دیگه هرجور که میتونی...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من یه بار دوسالگی اومدم پسرمو از پوشک بگیرم هی باید تند تند میبردمش همسرم به کارتون لپ لپ شانسی براش خریده بود هر بار که خودش میگفت و میرفت کارشون میکرد بهش میدادم ولی دیدم آمادگی ندارن بعد از دو روز بستم دوباره دوسال و ۶ماهگی همون روز اول پوشک رو گذاشت کنار هم جیش هم پی پی البته پسر من از همون نوزادی شبا خشک بود نه جیش میکرد نه پی پی فقط باید برای روز پوشکش رو میگرفتم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40