2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 102 پست
من قبل اینکه شروع کنم کلی استرس داشتم فهمیدم استرسم به بچه منتقل میشه رها کردم اصلا ام کار سختی نیست ...

عزیزم طبیعیه بچه نگه جیش دارم ؟پسر من خیلی چشم سفیده خیلی ..مثلا باهاش حرف میزنم بعدم میگم پسرم کجا باید جیش کنه ؟میگه اینجا رو فرش ..انقد حرص در بیاره اصلا هم براش مهم نیس کجا دسشویی کنه و اینکه بترسه ازم جیش کرده نه ...وقتی جیش کنه شلوارش خودشو موش میکنه و میخنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی پسر من خیلی خیلی باهوش و حرف زن هست ..دو سال و نه ماهشه ..اما یه هفته هست از پوشک گرفتمش هیچ همک ...

وای خیلی سخته 😭😭😭😭😭😭

تو این مدت اصلا از خونه بیرون نمیری؟

فک کنم راحت بگیری ش؟رو قصری یا لگن میشینه؟

قصری هست از بچه قبلی نه دمپایی میذارم پاش میبرمش دسشویی

بهش میگم بشین جیش کن خودش میشینه میگم آفرین دس میزنم براش جیش میکنه

میخام بیارمش بیرون نمیذاره 🤣

میشینه دوباره میبینم پی پی میکنه

چقد خوشحال میشم

قصری هست از بچه قبلی نه دمپایی میذارم پاش میبرمش دسشوییبهش میگم بشین جیش کن خودش میشینه میگم آفرین د ...

ماشاءالله بهش

ولی پسر من انقد میفهمه انقد درک داره یه حرفایی میزنه که همه شاخ در میارن از دستش ولی این یه مورد اصلا دوسنداره راجع بهش حرف بزنیم ..هرچی اسم جیش بیارم و هرکار کنم اصلا بهم محل نمیده

عزیزم طبیعیه بچه نگه جیش دارم ؟پسر من خیلی چشم سفیده خیلی ..مثلا باهاش حرف میزنم بعدم میگم پسرم کجا ...

اصلاااا دعواش نکن اما چهرتم جوری نباشه که موافقی یا حالا ممکنه ادم گاها از کار بچه خندش بگیره

بهش بگو مامان جای جیش تو دستشویی هر کی اونجا جیش کنه بهش جایزه خوشمزه میدم. دوست داری باهم جیش کنیم تا بهت مثلا بستنی بدم یا مثلا بگو بیا مسابقه هر کی تو دستشویی جیش کنه برنده اس بعد نرم نرم بدو سمت دستشویی

نگران نباش با زبون گرفتن میتونی یادش بدی

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
یه هفته ..چون دیگه پوشک داشت اذیتش میکرد وگرنه نمیگرفتم ..شبا در کل جیش نمیکنه دیشبم چون مریض بود هی ...

اون ی بار بیرون رفتی ، بچه هم بردی؟

بیرون جیش نکرد یا پی پی؟

تا 4 سالگی وقت هست به نظر من الکی بهش فشار نیار من خودم گذاشتم امادگی شو پیدا کنه 4 سالگی تو دو روز ...

آخه نمیشه صبر کنم دیگ

میترسم آمادگی پیدا نکنه کلا

شوهرم بهم فشار میاره ک بگیرمش.

عید هم میریم شهرستان خونه مادرشوهرم اونجا سختمه اگ پوشک باشه