2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 102 پست
اره امادگی داش ببرش هر نیم یا یکساعت دسشویی اول براش پوشک شورتی بخر بگو این شورت پنبه ایه مواظب باش ...

چقدر طول میکشه؟

تو مدت از پوشک گرفتن نباید از خونه بیرون رفت؟

ولی پسر من خیلی خیلی باهوش و حرف زن هست ..دو سال و نه ماهشه ..اما یه هفته هست از پوشک گرفتمش هیچ همکاری نداره که یک کلام بگه جیش دارم .خودم اگر بردمش بردمش اگر نه جیش میکنه ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترمو دارم الان میگیرمشورت اموزشی ام نگرفتم چون به هر حال تو این تایم باید قید فرشاتو بزنیبراش ب ...

ای وای خیلی سخته ک اینطوری

برا پی پی مای بیبی کردن

تو این مدت اصلا بیرون نمیری؟

شب هم پوشکش نمیکنی تو خواب ؟

تازه من تابستون هم یه مدت ازش گرفتم اصلا همکاری نکرد منم بستمش باز ..در کل خیلی با دسشویی اشنایی داره ولی اصلااا نمیگه جیش دارم اصلا ..پی پی هم که عمرا تو دسشویی انجام بده

ای وای خیلی سخته ک اینطوری برا پی پی مای بیبی کردنتو این مدت اصلا بیرون نمیری؟شب هم پوشکش نمیکنی تو ...

نه الان دقیقا ۱ هفته اس که خونم

شبا مای بیبی داره

نه اصلا سخت نیست برام چون تمرکرم رو روانشه بلاخره پی پی رو هم میگه

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
تازه شروع کردی؟چقدر سخته واقعاشبا تو خواب پوشک میکنی؟این مدت اصلا از خونه بیرون نمیرین؟

یه هفته ..چون دیگه پوشک داشت اذیتش میکرد وگرنه نمیگرفتم ..شبا در کل جیش نمیکنه دیشبم چون مریض بود هی بیدار میشده و کار خودشم کرده..یک بار بیرون رفتم

من یه قصری ساده گرفته بودم گذاشته بودمش تو حموم در حموم رو هم گذاشته بودم رو هم که بتونه خودش راحت ب ...

بلافاصله بعد غذا و آب جیش و پی پی میکرد؟

خودش از قبلش آمادگی پیدا کرده بود؟

کی گفت بچه همچین آمادگی میتونه پیدا کنه ؟؟؟؟هیچی مهم ترین کار اینه زمانی از مای بی بی بگیری ک توخونه ...

خیلی ها میگن بچه خودش باید ار پوشک خسته بشه

و اینک پوشکش تا صبح خشک بمونه

ببین تو مدت از پوشک گرفتن نباید بیرون ببرمش کلا؟

یه هفته ..چون دیگه پوشک داشت اذیتش میکرد وگرنه نمیگرفتم ..شبا در کل جیش نمیکنه دیشبم چون مریض بود هی ...

میگه الان خودش یا همچنان خودت میبریش؟

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰

تا 4 سالگی وقت هست به نظر من الکی بهش فشار نیار من خودم گذاشتم امادگی شو پیدا کنه 4 سالگی تو دو روز از پوشک به راحتی گرفتمش تموم شد و رفت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲