2777
2789

من هر شب مسواک میزنم بعد نخ دندون بعد دهان شویه کلا میرسم به دندونام جنس دندون هامم بد نیست ولی اسیاب هام سیاه شدن 5 تا از دندونام چرا واقعا الان بابئ به عالمه پول بدم پرش کنن درد نمیکنه ولی من کلا از دندون سیاه شده بدم میاد

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

وقتی روتین دندون هامو گفتم

دندون پزشک گفت عالی مراقبت میکنی

اما نتیجه اینکه دندون هام داغونن تا حالا چندین تا عصب کشی و پُر کردم

جنس دندون خیییلی مهمه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی خمیردندان میزنی.

هموپ خمیر دندونای اشغال خودش باعث خرابی دندونه.

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

دندانپزشک گفت؟منم این کار می کنم....

آره. من خواهرم دندون پزشکه..

قدیما چه دندونای خوب و سالمی داشتن...

اما الا چی 😕 از بچگی باید ببری دندون بچه رو درست کنی.

اصلا ب سن بالا این دندونا نمیرسن

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

وقتی روتین دندون هامو گفتم دندون پزشک گفت عالی مراقبت میکنیاما نتیجه اینکه دندون هام داغونن تا حالا ...

بخدا من 20 دقیقه تا نیم ساعت سر پام به دندونام میرسم یه ربع مسواک میزنم یه ربع نخ دندون

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
بخدا من 20 دقیقه تا نیم ساعت سر پام به دندونام میرسم یه ربع مسواک میزنم یه ربع نخ دندون

میفهمم

منم خیلی مراقبت میکنم

اما چه فایده

طرف تو کل زندگیش یکبار مسواک نزده و پنج شکم زائیده

تو ۶۷ سالگی یه دندون خراب نداره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...