2777
2789
عنوان

بتای بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 52 پست
اينقدر استرس اصلا براى بچه ات خوب نيست از چى ميترسى؟ از باردارى پوچ؟

من خواهرم سابقه باردارى پوچ داره اصلا عدد بتاش اينجورى بالا نرفت تازه تا 10هفته صبر کرد بتاش شد 11هزار نهايتا , ولى توى باردارى سالم عدد بتا خوب بالا ميره چون بچه در حال رشد کردنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهرم سابقه باردارى پوچ داره اصلا عدد بتاش اينجورى بالا نرفت تازه تا 10هفته صبر کرد بتاش شد 11هز ...

اخه میترسم مولارباشه بچه خوره

خدایی نکرده ازین میترسم فقط

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین  
بتا ی بالا داشته باشی 

شما فقط بناى بالاش رو در نظر گرفتى ى عالمه علايم ديگه داره سن بالاى مادر و سن پايىن و...

در ضمن عزيزم منم ميگم دقيقا عدد بتام مثل شما بود سند از اين معتبر تر پس چرا الکى ب خودت استرس ميدى تا پنجشنبه ميخواى استرس داشته باشى , بنظرم اگه اينجورى استرس دارى حتما حتما امشب برو سونو

برو ازشون خواهش کن بگو اخر وقت بهت نوبت بدن هر جور شده برو , اولا بهت قول ميدم اومدى حتما خبرم کن که بچه سالمه و سن بارداريت بالاس , دوما اگه حتى بهت نوبت ندادن برو بيمارستان خصوصى برى بهتره اگه شرايطش رو دارى بگو باردارم دلم خيلى درد ميکنه الکى بگو دلدرد شديد دارم , حتما حتما سونو اورژانسيت ميکنن

شما فقط بناى بالاش رو در نظر گرفتى ى عالمه علايم ديگه داره سن بالاى مادر و سن پايىن و... در ضمن عزي ...

اخه جایی وقت نداشتن یکی رو به زور پیدا کردم

پنج شنبه بهم وقت داد 

تا پنج شنبه خطرناک نیست بمونم یا برم بیمارستانی جایی از م سونو بگیره؟

برو ازشون خواهش کن بگو اخر وقت بهت نوبت بدن هر جور شده برو , اولا بهت قول ميدم اومدى حتما خبرم کن که ...

ممنونم گلم ببخشید وقتتونم گرفتم ممنونم ازتون

اخه جایی وقت نداشتن یکی رو به زور پیدا کردم پنج شنبه بهم وقت داد  تا پنج شنبه خطرناک نیست بمو ...

بنظرم با اين استرسى که دارى به بچه اسيب ميرسونى , برو بيمارستان بگو دلدرد شديد دارم الکى خودتو بزن ب حال خرابى , برو بيمارستانى که ميدونى دستگاه سونو دارن بيمارستان خصوصى

بنظرم با اين استرسى که دارى به بچه اسيب ميرسونى , برو بيمارستان بگو دلدرد شديد دارم الکى خودتو بزن ب ...

باشه عزیزم مرسی

نه خواهش ميکنم ايشالله که به حق اين  روزاى خوب همه چى خوبه

سلام عزیزم رفتم سونو ساک حاملگی رو تایید کرد

گفت دو هفته دیگه بیا برا سونو قلب

ممنون گلم که راهنمایی کردی ووقت گذاشتی