پریوش68 مدیر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2081 عنوان بتای بالا | مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 52 پست سلام خانما تراخدایکی بیاد یه چی بگه ارووم شمبعداز ده روز از ودمبتام آز داپریودمدم بتام 6284.0 بود امروز رفتم دکتر گفت بالاستیعنی چی؟یعنی پوچه یا مولاره؟وای خدای من چکار کنم؟ میشه برا سلامتی خودمو نی نیم صلوات بفرستین 1397/02/11 | 16:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ايلشن عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 538 سلام عزیزم رفتم سونو ساک حاملگی رو تایید کرد گفت دو هفته دیگه بیا برا سونو قلب ممنون گلم که راهنما ... سلاک خب خداروشکر بهت تبريک ميگم , خواهش ميکنم ,نگفت چند هفته اى؟
پریوش68 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2081 سلاک خب خداروشکر بهت تبريک ميگم , خواهش ميکنم ,نگفت چند هفته اى؟ مرسی عزیزم پنج هفته وچند روز ی که حساب کرده بودم درست بود ،فقط علت بتا بالا رونفهمیدماخه دو قلوهم نبود میشه برا سلامتی خودمو نی نیم صلوات بفرستین
ايلشن عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 538 مرسی عزیزم پنج هفته وچند روز ی که حساب کرده بودم درست بود ،فقط علت بتا بالا رونفهمیدم اخه دو قلوهم ... اشکال نداره طبيعيه ايشالله و خداروشکر تو بعضيا متل ماها بتا بالا ميره چون ميزان پروژشترون تو خونمون زياده , طبيعى باردار شدى؟
پریوش68 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2081 اشکال نداره طبيعيه ايشالله و خداروشکر تو بعضيا متل ماها بتا بالا ميره چون ميزان پروژشترون تو خونمون ... ممنونم فدات شم اره طبیعیم هر چه خدا بخواد میشه برا سلامتی خودمو نی نیم صلوات بفرستین
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 ممنونم فدات شم اره طبیعیم هر چه خدا بخواد بتای من ۵۱۰۸ هستش چهار هفته و سه روز از اخرین روز پریودم ک پاک شدم میگذره ب نظرتون عددش خیلی بالاست؟ درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
پریوش68 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2081 بتای من ۵۱۰۸ هستش چهار هفته و سه روز از اخرین روز پریودم ک پاک شدم میگذره ب نظرتون عددش خیلی بالاست؟ نه عزیزم من به دکترم گفتم گفت خوبه بتات میشه برا سلامتی خودمو نی نیم صلوات بفرستین
lady.sansa عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 1285 نه عزیزم من به دکترم گفتم گفت خوبه بتات ابجی منم فردا میرم سونو منم دعا کن خیلی میترسماخه بارداریه من خیلی بعید بوده ارومم کردی مرسی از جوابت درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
پریوش68 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 2081 ابجی منم فردا میرم سونو منم دعا کن خیلی میترسم اخه بارداریه من خیلی بعید بوده ارومم کردی&nbs ... خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله همه چی خوب پیش میره اصلا نگران نباش میشه برا سلامتی خودمو نی نیم صلوات بفرستین