2777
2789
عنوان

زندگیش واقعا نابود شده

195 بازدید | 25 پست

طولانیه دوستم عین خواهرم بود چند سال ازم بزرگتر ولی خیلی حامی ولی اونقدر درس نخوند که از مدرسه انداختنش بیرون بعد رفت یه مدرسه داغون کلی حواشی ل. ز و.. بعدش همه همکلاسی هاش کنکور دادن ولی اون افسردگی گرفته بود از خونه بیرون نمی یومد همه رو بلاک کرده بود و.. یه وضع اشفته تا یه سال پیش دیدمش گفت انگار از خواب بیدار شدم برای من ساعت ها سال ها خیلی زود گذشت عین برق باد الان دوستام سال پنج و شش پزشکی ان بعضی ها فارق التحصیل ازدواج و مهاجرت خلاصه دوستم امسال دندان اورد تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران ولی خیلی فرق کرده بازم افسردست همش می گه برای من زندگی تموم شده نابود شده و.. چند تا کار همزمان انجام می ده مامانش می گه شبا خیلی کم می خوابه و.. تازگی ها خیلی زود رنج شده مثلا تو یه جمعی کسی بگه خیلی عقبه یارو و.. به خودش می گیره همش افسوس می خوره چجوری کمکش کنم نمی خوام باز برگرده سمت افسردگی و..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه بره یه چکاپ کامل بده خیلی وقتا افسردگی ها بخاطر ضعف ویتامین ها تو بدنه

بعد اونم تو باهاش برو و بیا و سعی کن به زندگی امیدوارش کنی

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

عزیزم تو فقط میتونی یه گوش شنوا و همراه بدون قضاوتش باشی کمک رو باید بره از مشاور و روانشناس بگیره تو میتونی بهش کمک کنی از یه مشاور کمک بگیره و جلساتش رو حتما بره

دندووووون قبول شددههههههه🥹😍😍خدایا اون داره رویامو زندگی میکنه خوش به حالشششششخیلی درس خوند چند سا ...

یه سال خوند و دو رقمی شد خیلی هوش بالایی داره خیلی ولی بخاطر سنش دندان انتخاب کرد الانم می گه دوستام برن تخصص همشون منو مسخره خواهند کرد چون دندان پایین تره

عزیزم تو فقط میتونی یه گوش شنوا و همراه بدون قضاوتش باشی کمک رو باید بره از مشاور و روانشناس بگیره ت ...

الان تراپی می ره یکی دوساله ما هم گوش می دیم ولی خودشو داره عذاب می ده مامانش می گه دور برتو می بینی خیلی تو سن بیست چهار پنج اصلا کار ندارن ولی همش افسوس می خوره

یه سال خوند و دو رقمی شد خیلی هوش بالایی داره خیلی ولی بخاطر سنش دندان انتخاب کرد الانم می گه دوستام ...

انسانا چقدر عجیب شدن ، خب که چی ؟

یجوری رفتار میکنن انگار زندگی میدان جنگ و مسابفه هس

همه قراره تهش بمیربم