تولدش مهر بود و اینا. همو ندیدیم. اون برام خرج میکنه ولی نه زیاد.. یبار نیم ست خیلی ظریف نقره خرید الان یه گردنبند نقره خریده ولی ظریف که هنوز ندیدمش بهم نداده. عروسک خریده حالا قراره بیاد بریم کلی رستوران و اینا.. قراره خرج کنه.. بعد پول بلیط میده که بیاد منو ببینه. تولدش مهر بود بعد من الان نیازه چیزی براش بخرم!؟ تا حالا نخریدم چی کنم. بعد نمیخوام زیاد خرج کنم..
چجوری میخوای برین تولدش جشن بگیرین بعد تو کادو ندی وا
پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه
متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️