2777
2789

تولدش مهر بود و اینا. همو ندیدیم. اون برام خرج میکنه ولی نه زیاد.. یبار نیم ست خیلی ظریف نقره خرید الان یه گردنبند نقره خریده ولی ظریف که هنوز ندیدمش بهم نداده. عروسک خریده حالا قراره بیاد بریم کلی رستوران و اینا.. قراره خرج کنه.. بعد پول بلیط میده که بیاد منو ببینه. تولدش مهر بود بعد من الان نیازه چیزی براش بخرم!؟ تا حالا نخریدم چی کنم. بعد نمیخوام زیاد خرج کنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که اره

چجوری میخوای برین تولدش جشن بگیرین بعد تو کادو ندی وا

پروفایل خودمم . بچه سال های زیر ۱۶ سال برای من کامنت نذارن حوصله بچه مچه اصلا ندارم بله من عاشق اقای مهدی احمدوند هستم و ایشون در رویا برای من هست و در واقعیت رویای من هست کل دنیا رو بگردی نمیکنی بهتر از من پیدا این اکانت اصلیم نیست وقتی تعلیق میشم میام اینجا . بزار تو غم خودش غرق بشه

اره بگیر

متاسفانه نتونستم اسم کاربریم رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال با توجه به تایمی که داشتم از رتبه(۴هزار)و رشتم راضیم.( دانشجوی علوم پزشکی تهران).لطفا نیاین بگین دروغ میگی و امکان نداره تو این مدت قبول شد و... من فقط ۳ هفته مداوم درس خوندم و البته پایه متوسطی داشتم .من مطمئنم یه روز اینجا تاپیک میزنم بالاخره شد اونیکه باید میشد😍 هو رب المستحیل و انت تبکی علی الممکن: او خدای نا ممکن هاست... در حالیکه تو بر ممکن گریه میکنی😇 درخواست دوستی قبول نمیکنم⛔️ 

شرایطت عین منه

من نخریدم ولی بهش تبریک میگفتم

میگفتم کادوتم میدم ایشالا اون که آورد داد

بعدش یبار پنج شیش تا وسایل خریدم یجا دادم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

اینهمه برات اارزش قاعل شده خرید کرده حالا یبار میخوای یه کادوی کوچولو بگیری زورت میاد دنبال راه میگردی که نگیری یا زیاد خرج نکنی

به جز تو با که دارم گفتگو، ای به گوشم گوشواره آرزو...