2777
2789

کیا دهه ی شصتی ان؟نسلی که خونه هامون پر مهمون بود،پرتوقع نبودیم،دورهم شاد بودیم،میگفتیم میخندیم دلمون خوش بود غصه ی آینده رو نمیخوریم چی شد یهو اینطوری شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون قند میخوردیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کاش منم اون تایم به دنیا می اومدم الانم مرده بودم

واقعا سر هیچی هیچ و پوچ شدیم

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

ی خاله بازی میخواستیم بکنیم با ۶ تا از دوستانون هر کسی ی چیز داشت یکی قوری یکی قابلمه و...الان دختر من سه دست اسباب بازی خاله بازی و ی عالمه چیز داره دوست و همسایه و همبازی نداره

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
شما توقع یه بچه ی ده ساله رو با ده سالگی ما مقایسه میکنید؟

شما امکانات و پیشرفت علم تکونولوژی زمان ده سالگی ما رو با بچه ده سال الان مقایسع میکنی؟؟

یعنی انتظاز داری بچه های الان دنبال جوجه رنگی جا دمپایی پاره باشن؟ یا بدون دنبال بستنی یخی؟

مقایسه شما بسیار ناشیانه ست

و هیچ اسباب بازی جایگزین دوست نمیشه

بعد میگن بچه بیار بچت تنها نباشه خب یکی نیست بگه بچه من دوست همسن میخواد یکی ک بیاد و بره ن اینکه هر روز باشه و شریک خمه وسایلش بشه و روز و شب جنگ داشته باشن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏