2777
2789
عنوان

متأهلا جواب بدید اگه تجربه کردید

331 بازدید | 34 پست

با مردی که دست بزن دارع چجوری میمونید ؟راه حل بگید خودمو قانع کنم مادر شوهرم ک میگه مشکل از خودته نباید بزاری به اون درجه برسه که عصبی بشه هرچی میگه فقط بگو چشم..

پدرشم مادرشو خیلی کتک میزده اینجوری ک برام تعریف میکنه ولی مامانش سوخته و ساخته .ینی خانوادگی اینجورین داییشم دست بزن داره

خودشم مثل من بچه طلاقه .دلم نمیخادیه بچه دیگه مثل من بیچاره شه ای خداااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۷ ساله ازدواج کردم با مزد بد دهن بد اخلاق و دست بزن هم دارهالان مثل چی پشیمونم که کاش همون اول ط ...

عاشقش بودی خب نمیتونستی بدون اون. با گذشت زمان شاید اون حست کمرنگ شده یا از بین رفته .الان ک من مثل ۱۷ سال پیش توام .. ولی دل کندن ندارم چی خیلی بم محبت میکنه تاحالا هیشکی اندازه اون منو دوس نداشته..عذابمم نداده

عاشقش بودی خب نمیتونستی بدون اون. با گذشت زمان شاید اون حست کمرنگ شده یا از بین رفته .الان ک من مثل ...

ببین چی رامش میکنه از اون راه وارد شو

من ۶یچ وقت دوسش نداشتم ندارم و نخواهم داشت

منو به زور شوهر دادن

من خیلی مظلوم واقع شدم

ببین چی رامش میکنه از اون راه وارد شومن ۶یچ وقت دوسش نداشتم ندارم و نخواهم داشتمنو به زور شوهر دادنم ...

منم قلبم به زور نگه داشته.وگرنه هیچ عقل و منطقی نمیزاره زندگی کنم

چی بگم خواهرالان که بچه نداری بهترین فرصته واسه جداییاگه بچه دار بشی ۳۶۰ درجه بدتر هم میشهمعلومه آدم ...

فک کنم بچه واقعا ادمو پایبند میکنه به زندگی..خودت بخاطر بچه میمونی نه؟

چی بگم اگ میتونی ک جدا شو خودتو نجات بده اما اگه شرایط طلاق نداری حق با همون مادر شوهرته سعی کن قلقشو بفهمی یا ب اون درجه نرسونیش ک دست روت بلند کنه

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

باید قبلازدواج میگفت همجین مشکلی داره

کلا زندگی با بچه های طلاق سخته

واسه همین هیچوقت جدا نمیشم پسرم بچه طلاق نباشه

ما همانند شیشه بودیم اگر پاکمان میکردند میدرخشیدیم اما آنها شکستند ما هم بریدیم دیگه گله ای نمی ماند

شوهر من تو بارداریم کتکم میزد . اخرش یه روز بچه رو ول کردم و رفتم شکایت کردم ازش خط و اینامم کلا خاموش کردم . کلی التماسم کرد و تعهد محضری داد تا برگشتم . الانم دیگ مظلوم و اروم نیستم کوچیک ترین بحثی بشه سلیطه بازی راه میندازم در و پنجره.رو میشکنم خودشم با هرچی ک دم دستم بیاد میزنم تو سرش یا نقطه حساسش. یکی دوبار اینجوری کردم الان اون دیگ میترسه و آروم شده . غلط کرد هرکی گفت باید بسازی و بسوزی و کوتاه بیای یا ادمش کن یا برو .

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸)