2777
2789
عنوان

با مردی ک دست بزن داره زندگی میکنید

124 بازدید | 16 پست

دلم نمیخاد بچه دار شم مادر شوهرم هرروز میگه نوه بیار خودشم در جریان بدبختی و نکبتیای زندگیم هستا .

من جلوگیری میکنم ولی قرص نمیخورم ولی شوهرم تا یه حدی خوبه میترسم سر این موضوع دعوا کنه باهام .۴ ماه نشده هنوز از زندگی کردنمون زیر یه سقف .هزار تا دعوا بد داشتیم

برده ب زور خونه مامانم منو نمیخاسته دوسری با اصرار برگشتم

همش شرط میزاشت برام برا برگردوندنم مامانش و خودش خیلی تحقیرم کردن ولی هرکاری کردم نتونستم فراموشش کنم

عذاب میکشید تن و روحم سری آخری ک دعوا کردیم فحش رکیک داد ب من و گفتم مادرته رفتم خونه مامانم.

برا اولین بار بود اونجوری جوابشو دادم من متنفرم از بددهنی خصلت اصلی شوهرم برعکس من .عصبی و پرخاشگر و بددهن زور از کوره در میره دل میشکنه. دیگه سِر شدم

ب خودم خانوادم فحش میده تو دعوا .والا من دعوایی ام باهاش نمیکنم همش ساکتم میریزم تو خودم .از اول زندگیمون هی دعوا درست میکرد کش میداد. حالا خودشم مثل من بچه طلاقه جالبش اینه. چجوری بقیه راضی میشن بچه شون بدبخت شه؟؟؟؟؟؟ دل دارن اصلا😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برنگرد

برگشتم با کلی اصرار الان نزدیک دو هفست ازین دو هفته ۱۲ روزشو خونه به قول خودش خانوادشیم دایی خاله هاش .مامانش

یا اونا اینجان یا ما میریم .اصن من هیچ کاره ام تو این زندگی نمیتونم دو نفره باشم با شوهرم اول زندگیم .. نظری بدم حرفی بزنم چیزی بخوام دعوامون میشه شوهرم هیچ رقمه قبول نمیکنه

دوس داره حرف حرف خودش باشه تو کوچیک ترین چیز تا بزرگتریناش

برگشتم با کلی اصرار الان نزدیک دو هفست ازین دو هفته ۱۲ روزشو خونه به قول خودش خانوادشیم دایی خاله ها ...

پس چه کنی؟

بمونی همین جور؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چجوری برگشتی گلم خودش اومد سراغت

نه من گریه و حال خرابی تا چند وقت کشیدم هی شرط میزاشت .اگ میای باید قبول کنی اشتباه کنی کتک میخوری. قبول نکردم یبار گفت باید حق طلاقتو ببخشی یبار مهریه تو ببخشی .پولاتو بیاری بدی ب من. هر سری کلی برام شرط میزاشت و دعوا داشت تحقیرم میکرد ک تا بیشتر نشدن شرطام برگرد قبول کن تا زندگی کنیم منم نکردم ولی عذاب کشیدما. هرروز زنگ میزدم صداشو بشنوم بلاکم کرده بود یه مدت .. اووووو خیلی من اذیت شدم فقط خدا میدونه

اخرشم مادرش بم پیام میداد جوابشو دادم گفتم من درگیر عشق یک طرفه ام بعد شوهرم گف ب مامانم پیام نده و اینا از بلاک در آورد منو .منم التماس ک بیا ببخشید بیا زندگی کنیم بیا فقط ببینمت

پاشد اومد و برگردوندم .خیلی جنگیدم

الانم ب حقیقت پیوست .قبول نکردم ولی کتکه رو خوردم بلاخره بدم خوردم دستام کبوده هنوز درد میکنه بعد چار روز .. سرم ضربه بد خورد خدا رحم کرد نمردم. بعدم ک یکم اروم تر شد هم کلی فحش داد بم هم گفت شاید باید ده بار دیگه ام پیش بیاد تا ادم شی اگه زودتر زده بودمت الان خیلی از دعواها مون پیش نمیومد. شاید باید ناقص شی یه جات بره که بگی اهاااان. اینجوریه حرف رو حرف شوهر نباید بیارم ..

نه من گریه و حال خرابی تا چند وقت کشیدم هی شرط میزاشت .اگ میای باید قبول کنی اشتباه کنی کتک میخوری. ...

عزیزم حتما خیلی دوستش داشتی

منم اومدم قهر شوهرم عین خیالش نیس بدتر رفته درخواست طلاق داده

عزیزم حتما خیلی دوستش داشتیمنم اومدم قهر شوهرم عین خیالش نیس بدتر رفته درخواست طلاق داده

اینم همینجوری بود رفت طلاقم بده درخواست داده بود و عدم تمکین با اینک خودش بیرونم کرده بود.. اره خیلی .. ولی هیچیو ب زور از خدا نخاه .اینو خواهرانه بهت میگم.

بسپرش ب خدا هرچی خیره همون برات رقم بخوره ❤

نه من گریه و حال خرابی تا چند وقت کشیدم هی شرط میزاشت .اگ میای باید قبول کنی اشتباه کنی کتک میخوری. ...

فکر نمیکنی علت طلاق مادر شوهرت مشکل روانی بودن این چه شوهر و مادر شوهری مگه تو برده هستی یا مرغ جوجه کشی که ۴ ماه باید بچه دار بشی

اینم همینجوری بود رفت طلاقم بده درخواست داده بود و عدم تمکین با اینک خودش بیرونم کرده بود.. اره خیلی ...

من بچه دارم و شوهرمم خوب بود ولس همین حیفم میاد چون نه دست بزن داشت نه خسیس بود نه شکاک هوامو داشت همیشه

من این متنو خوندم حالم بهم خورد

تو از نوشتنش خجالت نکشیدی؟

چی میگم از نوشتن گذاشته

تو به معنای واقعی شخصیتت عزت نفستو که از جون ادم مهمتره خیلی ببخشید به معننای واقعی به عن کشوندی