2777
2789
عنوان

رنگ چشم نی نی دوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن عمو و خالم چشم سبز ولی بچه هاشون سبز نشده ولی رنگی هستن مقلا قهوه ای خیلی روشن یا عسلی مایل به سب ...

اره عزیزم درسته..رنگ چشم روشن مغلوبه..اگر رنگ چشم پدر ومادر هردو روشن باشه اونوقت بچه هم روشن میشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پس شوهرم هیچ نقشی نداره تو رنگ چشم

چرا عزیزم نقش داره..منتها رنگ تیره غالب بر روشنه اخه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
نه عزیزم احتمالش خیلی کمه..رنگ چشم سبز وابی مغلوبه..مگراینکه تو خونواده علاوه بر پدر رنگ چشم مادربزر ...

نسبت به کسی که رنگ چشمای هردو قهوه ایه معلومه که احتمالش زیاده.

ولی خب منم گفتم چون احتماله اگه تعداد فرزندان زیاد باشه قطعا بچه ی چشم سبز هم خواهند داشت

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

ما سه تا بچه ایم هر سه چشامون قهوه ایه پدرو عمه هام همه سبز .پدر شوهرمم چشم سبز شوهرم پشم سبز خواهر شوهرام یکی در میون چشماشون رنگیه پسرمم چشمش سبز شد .خواهر شوهرم چشای خودش سبزه شوهرش قهوه ای بچه ها یکی چشم سبزن یکی چشم قهوه ای .همه چی دست خداست

پدر بزرگ من سبببببز بوده برادر پدر بزرگم ابی چشمای هییییچکدوم از بچه هاش رنگی نیستن نهایتا دیگه عسلی شدن.

من هم این ژنو یعنی تو بدنم دارم ولی خب چشم خودم قهوا ایه.همسرم چشمش عسلیه و چشم مادر شوهرم هم سبز و طوسیه و خواهرای مادر شوهرم هم سبز و ابی.ولی تو نوه ها باز هم هیچکدوم رنگی نشدن.منظورم اینه با اینکه این ژن هم تو بدن من و هم همسرم هست بازم سه تا بچه چشم قهوه ای تولید کردیم😆حالا البته من خودم چشم سبز و ابی دوس ندارم.طوسی و عسلی بیشتر میپسندم

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

منوشوهرمم چشامون قهوه ایه..فقط مادرشوهرم ابیه چشاش...ینی میشه بچم چشاش رنگی بشه😅احتمالش صفردرصده..اخه خواهرشوهرموسوهرش چشاشون قهوه ای..با این ک مادرش رنگی بود ولی باز نشد

آنچه دلم خواست نه آن میشود♡هرچه خداخواست همان میشود