2777
2789
عنوان

رنگ چشم نی نی دوم؟

252 بازدید | 26 پست

سلام رنگ چش من قهوه ای  کمی روشن و شوهرم سبز                                                دختر اولم چشاش مث من شد ....خیلی دلم میخواد دومی شبیه باباش شه سبز .......چقد امکانش هست؟خودتون تجربه هاتون رو در این مورد بگین

مرسی

باشه به خاطر. دلت. دومی رو دستور میدم سبز شه😀

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شماهستم..چشمام قهوه ای وشوهرم سبزه چشماش..پسرم قهوه ای شد..عزیزم رنگ چشم سبز مغلوبه..شوهرم ازعمه اش به ارث برده..رنگ های تیره غالب هستن..فکرنکنم سبز بشه..احتمالش هست ولی خیلی کمه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

احتمالش هست خیلی زیاد.ولی اصلا معلوم نیس چقدر ممکنه قطعی بچه تون چشمش سبز شه.

اگه تعداد بچه هاتو افزایش بدی قطعا تعداد چشم سبزها افزایش پیدا میکنه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

اگر رنگ چشم پدرشوهر یا مادرشوهرتون رنگی بود احتمالش زیاده ولی خونواده همسرم فقط رنگ چشمای شوهرمن سبزه.اونم از عمه اش رسیده..بااین حال فکرنکنم نی نی ما اگه دوباره بیاریم چشم سبز بشه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

الان میان بهت میگن نمک از خونه همسایه بدزد سبز میشه😁تازه دیده شده که خوردن قورباغه هم توصیه کردن

عزیزم هیچ راهی واسه تعیین رنگ چشم نیست ژنشم داشته باشی بازم مثل تاس انداختنه ممکنه بشه ممکنم هست نشه بچه اول و دهمم نداره

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
قربون دستت بگو زیتونی باشه

خخخخخ ان شالله که میشه.  دست خداست.  ولی همیشه.  تیره. غالب بر. روشنه   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
احتمالش هست خیلی زیاد.ولی اصلا معلوم نیس چقدر ممکنه قطعی بچه تون چشمش سبز شه. اگه تعداد بچه هاتو اف ...

نه عزیزم احتمالش خیلی کمه..رنگ چشم سبز وابی مغلوبه..مگراینکه تو خونواده علاوه بر پدر رنگ چشم مادربزرگ یا پدربزرگ هم سبز باشه