2777
2789

برای چه کاری ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حالت کلی میگم

نمی‌دونم .برای ازدواج یه سرمایه میخواد با توجه به توقعات فضایی اکثر دخترها و خانواده شون .برای کار و کاسبی هم به سرمایه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ازدواجو که قیدشو زدم

مثل داداش من 💔💔😮‍💨😮‍💨

آقا احسان بستگی داره وارد چه کاری بخوای بشی 

برای همین باید اول شغل رو انتخاب کنی 

بعد باید بری سراغ افرادی که اون شغل رو دارن 

و ازشون مشورت بگیری 

ماها اینجا نمی تونیم بهت بگیم چقدر سرمایه اولیه نیاز داری 

آقا احسان بستگی داره وارد چه کاری بخوای بشی برای همین باید اول شغل رو انتخاب کنی بعد باید بری سراغ ا ...

شغل دارم منظورم این بود به چه پسری میگید متوسط از لحاظ مالی 

کاربر اقام 

شغل دارم منظورم این بود به چه پسری میگید متوسط از لحاظ مالی

کسی که یه خونه اجاره کنه یا مثلا رهن کنه (۶۰متری مثلا) 

توی یه محله متوسط 

یه شغل داشته باشه (۲۰ ـ۳۰ میلیون) 

یه ماشین در حد پراید 

من تعریف ام از متوسط اینه 

حالا ممکنه آدمای مختلف تعریفی متفاوت داشته باشن