2777
2789
عنوان

خانم های باردار رشتی میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 34 پست
آخ جون باز خوبه که از رشت خانمهایی هستند.نظرتون راجب پیشنهادم چیه 

پیشنهاد خیلی خوبیه منم هیچ دوستی ندارم چون شوهرم نمیزاره بدون اون بیرون برم😣

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
چه خوب خدا حفظش کنه.من بعضی مواقع میرم پارک بانوان منظریه اما همش تنهام گفتم یه دوستی پیدا کنم.شما ک ...

من دورم ازت ولی نزدیک خونه بابامی

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد خیییییلی خوبیه.منم تازه اومدم رشت اصلا هیچ دوستی نداشتم.قبلا با دوستام میرفتم بیرون.کللللی خوش بودیم ولی اینجا...😥

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
چه عااالی.موافقم.یه دوست خوب داشته باشم.

واقعا؟خیلی خوشجال شدم.من 26 سالمه و سال 94 ازدواج کردم.ملاک شما برای دوستی چیه؟دوس دارید دوستتون چجوری باشه؟

من دختر ساده ای هستم و پوشش متعارف دارم.اینا رو گفتم تا بهتر تصمیم بگیرید.

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
واقعا؟خیلی خوشجال شدم.من 26 سالمه و سال 94 ازدواج کردم.ملاک شما برای دوستی چیه؟دوس دارید دوستتون چجو ...

منم 30 سالمه.سال 86 ازدواج کردم.یزدی هستم.یه پسر 8 ساله دارم.خییییلی اهل خوشگزرونی ام.پاااااایه.

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
پیشنهاد خیلی خوبیه منم هیچ دوستی ندارم چون شوهرم نمیزاره بدون اون بیرون برم😣

آهان ولی نطر شوهر هم خیلی مهمه که دوستی رو بپذیره و تایید کنه.شوهر من داره محلشون ویلا میسازه و اغلب میره اونجا و خیلی فرصت برای من نداره گفتم یه دورهمی پیدا کنم.همینکه ج دادید یه دنیا ارزش داره هااا ممنون عزیزم

پیشنهاد خیییییلی خوبیه.منم تازه اومدم رشت اصلا هیچ دوستی نداشتم.قبلا با دوستام میرفتم بیرون.کللللی خ ...

منم قبلا یه دوست خوب داشتم دیگه ازدواج کرد رفت من شدم تهنا.تنهایی بیرون رفتن هم کیف نمیده

واقعا؟خیلی خوشجال شدم.من 26 سالمه و سال 94 ازدواج کردم.ملاک شما برای دوستی چیه؟دوس دارید دوستتون چجو ...

من معیارهای انتخاب دوستم باید این باشه که

زن زندگی باشه.با دارو ندار من بسااازه.مودب باشه.دعوامون شد زووود بیاد عذر خواهی.😕

دییییییگه...😏

پوشش هم حتما باید چادر را انتخاب کنه.😡

منم 30 سالمه.سال 86 ازدواج کردم.یزدی هستم.یه پسر 8 ساله دارم.خییییلی اهل خوشگزرونی ام.پاااااایه.

عزیزم پس گیلانی نیستی.به شهرمون خوش اومدی.من لاهیجانیم اما ساکن رشت.خونمون رودباری هست.اما چون قبلا منظریه میشستیم اکثرا میرفتم پارک بانوان.شما کجا میشینید اوقات بیکاریتون و چیکار میکنید؟تل گرام فیل تر شد چه برنامه ای دارید که اونجا حرف بزنیم و بیشتر آشنا بشیم؟من( پیام رسان گپ) دارم خیلی شبیه تل گرام هست.

من معیارهای انتخاب دوستم باید این باشه که زن زندگی باشه.با دارو ندار من بسااازه.مودب باشه.دعوامون ش ...

مهریشم کم باشه نه  

گفتم معیار هاتون رو بدونم که طبق اون رفتار کنم دوستی خوبی بشه

امروز تو فکرش بودم یه چیزی نصب کنم.گپ خوبه؟

مهریشم کم باشه نه     گفتم معیار هاتون رو بدونم که طبق اون رفتار کنم دوستی خوبی بشه

تو خوددددت باش فقط عزیززززم

نصب کردم گپ

ببخشید عزیزم صبح نتم رفت و ایرانسل ننظیمات جدید فرستاد نتونستم نصب کنم آوردم بیرون نصب کردم.

بهت درخواست دوستی دادم.قبول کن که شمارم و بزارم