2777
2789
عنوان

خانم های باردار رشتی میشه بیاید؟

215 بازدید | 34 پست

سلام ممنون که اومدید به تاپیکم.

من باردار هستم و تو رشت دوستی ندارم و دوست دارم ازین ببعد اوقات خوبی رو بگذرونم.

یهو بنظرم رسید بیام اینجا و با خانم های باردار دیگه آشنا بشم و اگه لایق بدونن دوست بشیم و چند وقت یک بار بریم بیرون خرید.قدم زنی.پارک برای تفریح کوتاه مدت و عکس های بارداری گرفتن.و هر چور که خودتون دوس داشته باشید.

بنظرم خیلی خوب میگذره و از لحظه لحظخ بارداریمون لذت میبریم و اوقات خوبی و میگذرونیم.

نظرتون چیه؟  

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.

من رشت زندگی میکنم ولللللی باردار نیستم😌

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
سلام خوش اومدید به تاپیکم.متاهلید؟دوستی اینجا دارید؟

من متاهلم.تازه اومدم رشت برای زندگی.یه پسر 8 ساله دارم.🌹

خبرنگاری از یک پیرمرد 100 ساله پرسید: راز سلامتی تو چیست!💕گفت: تا حالا با کسی بحث نکردم.  ازش پرسید:مگه میشه؟!گفت:حق با شماست نمیشه!👌👌
من متاهلم.تازه اومدم رشت برای زندگی.یه پسر 8 ساله دارم.🌹

چه خوب خدا حفظش کنه.من بعضی مواقع میرم پارک بانوان منظریه اما همش تنهام گفتم یه دوستی پیدا کنم.شما کجا میشینید؟نظرتون چیه

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏
چه خوب خدا حفظش کنه.من بعضی مواقع میرم پارک بانوان منظریه اما همش تنهام گفتم یه دوستی پیدا کنم.شما ک ...

چه عااالی.موافقم.یه دوست خوب داشته باشم.